Oralara Suyu Biz Vermiyroruz

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2015 - 12:14, Güncelleme: 14.05.2015 - 12:21 3965+ kez okundu.
 

Oralara Suyu Biz Vermiyroruz

Zehirlenme vakalarından sonra gözler bir anda DESKİ’ye çevrildi.
Bunun sebebi ise ilk zehirlenme vakalarının organize sanayi bölgesinde yaşanması ve 5 fabrika su vanalarını kapatmasından sonra oldu. Hemen ardından PAÜ’den zehirlenme vakaları görüldü. Tüm bunların yaşanması sonrası akıllara gıda ve sudan zehirlenme olasılığı geldi. DESKİ Sorumlusu Mahmut Güngör, organize sanayi bölgesinde yaşanan zehirlenme vakalarının DESKİ ile hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı. Sebebi ise DESKİ organize sanayiye su vermediğini, suyu OSB kendi çıkardığı ve depoladığını açıkladı. Hatta kendisinin göreve geldiği günden bu yana bunun mücadelesini verdiğini, suyu DESKİ’nin vermesinin daha iyi olacağını bildirdiğini söyledi. OSB kendi kuyusundan çıkardığı suyu, kendisi depoladığını ve fabrikalara aktardığını altını çizerek belirtti. Aynı şekilde PAÜ’ye suyu DESKİ’nin vermediğini özellikle vurguladı. Bununla birlikte DESKİ’nin su verdiği bölgelerde zehirlenme vakasının hiç gerçekleşmediğini de bildirdi. Aynı zamanda DESKİ’nin her gün sularının incelendiğini ve test edildiğini de vurgulayan Güngör, vatandaşımızın çeşmeden akan suyu istediği gibi kullanıp içebileceğini de söyledi. DESKİ faturasının gittiği her ev ve işyerinin sularını gönül rahatlığı ile kullanabileceğini söyledi. 
Zehirlenme vakalarından sonra gözler bir anda DESKİ’ye çevrildi.

Bunun sebebi ise ilk zehirlenme vakalarının organize sanayi bölgesinde yaşanması ve 5 fabrika su vanalarını kapatmasından sonra oldu. Hemen ardından PAÜ’den zehirlenme vakaları görüldü. Tüm bunların yaşanması sonrası akıllara gıda ve sudan zehirlenme olasılığı geldi.
DESKİ Sorumlusu Mahmut Güngör, organize sanayi bölgesinde yaşanan zehirlenme vakalarının DESKİ ile hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı. Sebebi ise DESKİ organize sanayiye su vermediğini, suyu OSB kendi çıkardığı ve depoladığını açıkladı. Hatta kendisinin göreve geldiği günden bu yana bunun mücadelesini verdiğini, suyu DESKİ’nin vermesinin daha iyi olacağını bildirdiğini söyledi. OSB kendi kuyusundan çıkardığı suyu, kendisi depoladığını ve fabrikalara aktardığını altını çizerek belirtti. Aynı şekilde PAÜ’ye suyu DESKİ’nin vermediğini özellikle vurguladı. Bununla birlikte DESKİ’nin su verdiği bölgelerde zehirlenme vakasının hiç gerçekleşmediğini de bildirdi. Aynı zamanda DESKİ’nin her gün sularının incelendiğini ve test edildiğini de vurgulayan Güngör, vatandaşımızın çeşmeden akan suyu istediği gibi kullanıp içebileceğini de söyledi. DESKİ faturasının gittiği her ev ve işyerinin sularını gönül rahatlığı ile kullanabileceğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.