Önce Şalvar Giydi, Sonra İş Başı

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2015 - 17:01, Güncelleme: 23.05.2015 - 17:05 3516+ kez okundu.
 

Önce Şalvar Giydi, Sonra İş Başı

CHP Denizli Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca seçim çalışması için gittiği Honaz’a bağlı Kaklık Mahallesi’nde bir Bağ’da çalışan kadınlarını görünce dayanamadı ve yanlarına gitti.
CHP’li adayı hemen tanıyan Kadınlar Karaca’yı samimi bir şekilde karşıladılar. Biraz ayak üstü sohbetten sonra tarla da çalışan Kadınlar CHP’li adaya, ‘Sen hiç Bağa girdin mi?’ diye sordular. Bu soru üzerine Karaca, ‘Girdim tabi girmez miyim, çok yaprak kırdım ben’ deyince film koptu. Bu cevap üzerine kadınlar ‘İyi ya gı, giy şalvarı gel, hem çalışalım hem konuşalım’ diyince CHP’li Milletvekili Adayı Karaca, Şalvarı giydi ve Bağa girdi. Hem yaprak kırdı hem de kadınlara CHP’nin projeleri anlattı. Kadınlar ise pür dikkat Karaca’nın anlattıklarını dinledi. NE TARIM KALDI NE DE HAYVANCILIK Karaca ekonomide tarım girdilerinin yüzde 10 arttığını belirterek gelirin olmadığını kaydetti. Karaca, “Bugün meralarımız elimizden alınıp, yandaşlara peşkeş çekiliyor. Bu alanlar birilerine kiralanıp sonrada elden gidiyor. Köylünün elinde ne tarım yapacak gübresi, tohumu, mazotu var ne de hayvanını otlatacak merası” ifadelerine yer verdi. CHP iktidarının gümbür gümbür geldiğini söyleyerek, “AKP panik içinde. AKP bugün sizleri mahalle konumuna düşürdü. Ne hizmet ne de adliye var burada. Ben bunu içime sindiremiyorum. İnşallah iktidarımızla birlikte belediyenizi size tekrar vereceğiz” dedi. Gülizar Biçer Karaca  köylü çocuğu olduğunu söyleyerek, “Ben de sizin gibiyim. Köyde büyüdüm, tarım hayvancılık nedir iyi bilirim. Ama şimdi görüyorum ki çocukluğumun değerleri, geçim kaynakları maalesef şimdi yok olmuş. Şimdi yapacağımız tek şey CHP’yi iktidara taşımak ve bunları tekrar kazanmak” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat boyunca bağ’da çalışan Karaca Kaklık’ta gönüllere taht kurdu. Oradan diğer mahallere de seçim çalışması için geçen Karaca, Şalvar’ını üstünden hiç çıkarmadı.
CHP Denizli Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca seçim çalışması için gittiği Honaz’a bağlı Kaklık Mahallesi’nde bir Bağ’da çalışan kadınlarını görünce dayanamadı ve yanlarına gitti.

CHP’li adayı hemen tanıyan Kadınlar Karaca’yı samimi bir şekilde karşıladılar. Biraz ayak üstü sohbetten sonra tarla da çalışan Kadınlar CHP’li adaya, ‘Sen hiç Bağa girdin mi?’ diye sordular. Bu soru üzerine Karaca, ‘Girdim tabi girmez miyim, çok yaprak kırdım ben’ deyince film koptu. Bu cevap üzerine kadınlar ‘İyi ya gı, giy şalvarı gel, hem çalışalım hem konuşalım’ diyince CHP’li Milletvekili Adayı Karaca, Şalvarı giydi ve Bağa girdi. Hem yaprak kırdı hem de kadınlara CHP’nin projeleri anlattı. Kadınlar ise pür dikkat Karaca’nın anlattıklarını dinledi.


NE TARIM KALDI NE DE HAYVANCILIK

Karaca ekonomide tarım girdilerinin yüzde 10 arttığını belirterek gelirin olmadığını kaydetti. Karaca, “Bugün meralarımız elimizden alınıp, yandaşlara peşkeş çekiliyor. Bu alanlar birilerine kiralanıp sonrada elden gidiyor. Köylünün elinde ne tarım yapacak gübresi, tohumu, mazotu var ne de hayvanını otlatacak merası” ifadelerine yer verdi. CHP iktidarının gümbür gümbür geldiğini söyleyerek, “AKP panik içinde. AKP bugün sizleri mahalle konumuna düşürdü. Ne hizmet ne de adliye var burada. Ben bunu içime sindiremiyorum. İnşallah iktidarımızla birlikte belediyenizi size tekrar vereceğiz” dedi. Gülizar Biçer Karaca  köylü çocuğu olduğunu söyleyerek, “Ben de sizin gibiyim. Köyde büyüdüm, tarım hayvancılık nedir iyi bilirim. Ama şimdi görüyorum ki çocukluğumun değerleri, geçim kaynakları maalesef şimdi yok olmuş. Şimdi yapacağımız tek şey CHP’yi iktidara taşımak ve bunları tekrar kazanmak” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat boyunca bağ’da çalışan Karaca Kaklık’ta gönüllere taht kurdu. Oradan diğer mahallere de seçim çalışması için geçen Karaca, Şalvar’ını üstünden hiç çıkarmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.