O İLÇE YİNE BEMBEYAZ OLDU

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 22:33, Güncelleme: 30.01.2019 - 23:12 4439+ kez okundu.
 

O İLÇE YİNE BEMBEYAZ OLDU

Denizli’nin en yüksek ilçesinde, akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü.
Hava sıcaklığındaki sert düşüşler ve ardından kent merkezine düşen kar yağışının ardından havalar bir kaç derecede olsa yumuşamış, şehir merkezinde de etkili olan kar yağışı yerini yağmura bırakmıştı. Okulların birçok kez tatil edildiği haberleri geride kaldı derken, Denizli'nin en yüksek ilçesi konmundaki Çameli, yeniden beyaza büründü. ÇAMELİ'DE KAR ETKİLİ OLDU İlçede bugün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ilçeyi yeniden beyaza bürüdü. Bir kaç saat içinde ilçe merkezinde kar kalınlığının 5 santimi kadar ulaştığı öğrenildi. İlçenin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının 50 santime kadar ulaştığı açıklandı. Kar yağışının ardından Çameliler, sokaklara çıkarken, sosyal medya hesaplarını yeniden kar fotoğrafları süsledi.  Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre Çameli'de kar yağışı uzun sürmeyecek. Perşembe günü kar yerini yağmura bırakacak. Cuma ve hafta sonu ise hava parçalı bulutlu olacak. 
Denizli’nin en yüksek ilçesinde, akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü.

Hava sıcaklığındaki sert düşüşler ve ardından kent merkezine düşen kar yağışının ardından havalar bir kaç derecede olsa yumuşamış, şehir merkezinde de etkili olan kar yağışı yerini yağmura bırakmıştı. Okulların birçok kez tatil edildiği haberleri geride kaldı derken, Denizli'nin en yüksek ilçesi konmundaki Çameli, yeniden beyaza büründü.

ÇAMELİ'DE KAR ETKİLİ OLDU

İlçede bugün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ilçeyi yeniden beyaza bürüdü. Bir kaç saat içinde ilçe merkezinde kar kalınlığının 5 santimi kadar ulaştığı öğrenildi. İlçenin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının 50 santime kadar ulaştığı açıklandı. Kar yağışının ardından Çameliler, sokaklara çıkarken, sosyal medya hesaplarını yeniden kar fotoğrafları süsledi. 

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre Çameli'de kar yağışı uzun sürmeyecek. Perşembe günü kar yerini yağmura bırakacak. Cuma ve hafta sonu ise hava parçalı bulutlu olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.