O Fotoğraf Engelliler Günü'nde Verilmedi

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2015 - 13:01, Güncelleme: 08.12.2015 - 13:01 3171+ kez okundu.
 

O Fotoğraf Engelliler Günü'nde Verilmedi

Bakanlıktan açıklama geldi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BaşbakanAhmet Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarının engelli bir çocuğa 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Bakan Sema Ramazanoğlu'nun 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verildiğini açıkladı. SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada yer alan "Bu 'partizanlık' yuh artık dedirtti." başlıklı habere ilişkin yazılı açıklama yapıldı. FOTOĞRAFLARI RAMAZAN İSTEMİŞ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun, engelli bir çocuğaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzaladığı fotoğraflarını vermesi konusunda ortaya atılan iddialara yanıt verilen açıklamada,Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün'ün, AK Parti Denizli Kadın Kolları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını istediğine dikkat çekildi. İSTEĞİ GERİ ÇEVRİLMEDİ Açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek Denizli iline yaptığı ziyarette Ramazan Gün'e bu fotoğrafları vermiştir. Üstelik iddia edildiği gibi fotoğraflar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Sayın Bakan'ın 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verilmiştir." ifadelerine yer verildi.
Bakanlıktan açıklama geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar BakanlığıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BaşbakanAhmet Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarının engelli bir çocuğa 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Bakan Sema Ramazanoğlu'nun 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verildiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada yer alan "Bu 'partizanlık' yuh artık dedirtti." başlıklı habere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

FOTOĞRAFLARI RAMAZAN İSTEMİŞ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun, engelli bir çocuğaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzaladığı fotoğraflarını vermesi konusunda ortaya atılan iddialara yanıt verilen açıklamada,Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün'ün, AK Parti Denizli Kadın Kolları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını istediğine dikkat çekildi.

İSTEĞİ GERİ ÇEVRİLMEDİ

Açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek Denizli iline yaptığı ziyarette Ramazan Gün'e bu fotoğrafları vermiştir. Üstelik iddia edildiği gibi fotoğraflar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Sayın Bakan'ın 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.