O ARSA KRİZE NEDEN OLACAK

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2016 - 15:59, Güncelleme: 18.05.2016 - 17:00 4135+ kez okundu.
 

O ARSA KRİZE NEDEN OLACAK

İstiklal caddesi üzerinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü nün yapılan protokolle Denizli Büyükşehir Belediyesi' ne devrettiği...
İstiklal caddesi üzerinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü nün  yapılan protokolle Denizli Büyükşehir Belediyesi' ne devrettiği  11 Bin 471 Metrekarelik  arazi tartışmalara ve tepkilere neden oldu. CHP il örgütünün ve bazı vatandaşların katılımıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi' nin yapmak istediği satışın durdurulması gerektiğini söyledi.CHP  İl Parti Meclis üyesi Gülizar Biçer , CHP İl Başkanı Teoman Sancar,  CHP İlçe Başkanı Sedat Demirci, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, partililer ve 55 yıl önce arsalarını kamu yararına Orman Bölge Müdürülüğü tarafından kamulaştırılan arsanın eski sahipleride katıldı. CHP İl Başkanı Teoman Sancar Büyükşehir Belediyesinin vatandaşları  aldattığını ve hayal kırıklığına uğrattığını ve '' AKP Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere tüm Akp lilerin tamamı her bölgede Büyükşehir' i anlatırken sanki bir nimet, sanki bir lutüf gibi beyanlarda bulunmuşlardır. Vaatlerine baktığınızda sanki Büyükşehir olunca trafik rahatlayacak, otoparklar artacak, belediye hizmetleri ucuzlayacak, Denizli' de yaşam vatandaşlarımız için kolaylaşacak sanmıştık. Ama daha nimetleri gelmeden önce kendi menfaatleri sonrada Büyükşehierin külfetleri karşımıza çıkmaya başladı''  dedi. Basın açıklamasına Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kamulaştırılma yapılmadan önce hak sahibi olan Mehmet Koçoğlu ve Hasan Çalışkan da katıldı. Satışa çıkartılan arsada kendilerininde hakkı olduğunu belirten Çalışkan '' Kamu yararı gözeterek Orman Bölge Müdürülüğüne Babaannemin 2 bin 600 metrelik arsası kamulaştırılmış. Kamu yararına kamulaştırılan arsaların kamu yararı dışında kullanılamaz veya 3. şahıslara satılamaz. Burda bizimde hakkımız var Zolan geri adım atmalı''  dedi. Sancar ise Büyükşehir Belediyesinin satmaya karar verdiği 10 arsa ve işyerlerinin önlerinde  yine halkla beraber toplanarak kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.
İstiklal caddesi üzerinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü nün yapılan protokolle Denizli Büyükşehir Belediyesi' ne devrettiği...

İstiklal caddesi üzerinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü nün  yapılan protokolle Denizli Büyükşehir Belediyesi' ne devrettiği  11 Bin 471 Metrekarelik  arazi tartışmalara ve tepkilere neden oldu.

CHP il örgütünün ve bazı vatandaşların katılımıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi' nin yapmak istediği satışın durdurulması gerektiğini söyledi.CHP  İl Parti Meclis üyesi Gülizar Biçer , CHP İl Başkanı Teoman Sancar,  CHP İlçe Başkanı Sedat Demirci, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, partililer ve 55 yıl önce arsalarını kamu yararına Orman Bölge Müdürülüğü tarafından kamulaştırılan arsanın eski sahipleride katıldı.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar Büyükşehir Belediyesinin vatandaşları  aldattığını ve hayal kırıklığına uğrattığını ve '' AKP Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere tüm Akp lilerin tamamı her bölgede Büyükşehir' i anlatırken sanki bir nimet, sanki bir lutüf gibi beyanlarda bulunmuşlardır. Vaatlerine baktığınızda sanki Büyükşehir olunca trafik rahatlayacak, otoparklar artacak, belediye hizmetleri ucuzlayacak, Denizli' de yaşam vatandaşlarımız için kolaylaşacak sanmıştık. Ama daha nimetleri gelmeden önce kendi menfaatleri sonrada Büyükşehierin külfetleri karşımıza çıkmaya başladı''  dedi.

Basın açıklamasına Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kamulaştırılma yapılmadan önce hak sahibi olan Mehmet Koçoğlu ve Hasan Çalışkan da katıldı. Satışa çıkartılan arsada kendilerininde hakkı olduğunu belirten Çalışkan '' Kamu yararı gözeterek Orman Bölge Müdürülüğüne Babaannemin 2 bin 600 metrelik arsası kamulaştırılmış. Kamu yararına kamulaştırılan arsaların kamu yararı dışında kullanılamaz veya 3. şahıslara satılamaz. Burda bizimde hakkımız var Zolan geri adım atmalı''  dedi.

Sancar ise Büyükşehir Belediyesinin satmaya karar verdiği 10 arsa ve işyerlerinin önlerinde  yine halkla beraber toplanarak kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.