Mustafa Destici İsrail'de Gözaltına Alındı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2016 - 09:26, Güncelleme: 05.05.2016 - 09:26 3797+ kez okundu.
 

Mustafa Destici İsrail'de Gözaltına Alındı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de gözaltına alındı.
  Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki havaalanında gözaltına alındı. Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin devreye girmesi bekleniyor. Destici'nin "Arkadaşlarımı almadan İsrail'den gitmem" dediği ve pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındığı söylendi. BBP'DEN İLK AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ Konu ile ilgili BBP Medya'nın Twitter hesabından atılan tweette ''SON DAKİKA: İsrail polisi havaalanında Genel Başkan Yardımcınız İlker KAYALIOĞLU ve partililerimizi bir buçuk saat sorguya aldı.Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici: Arkadaşlarım gelmeden pasaport kontrolüne gitmem uçağa binmem dedi'' ifadelerine yer verildi.   DÜN TWEET ATMIŞTI BBP lideri Destici dün gece, "Mescid-i Aksa'da bir cenaze bir de nikah merasimine katıldık. Yafa'da Osmanlı topları ve ecdad eseri Mahmudiye Camisi" diye tweet atmıştı.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de gözaltına alındı.
 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'de Gözaltına Alındı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desticiİsrail'in başkenti Tel Aviv'deki havaalanında gözaltına alındı. Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin devreye girmesi bekleniyor.

Destici'nin "Arkadaşlarımı almadan İsrail'den gitmem" dediği ve pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındığı söylendi.

BBP'DEN İLK AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Konu ile ilgili BBP Medya'nın Twitter hesabından atılan tweette ''SON DAKİKA: İsrail polisi havaalanında Genel Başkan Yardımcınız İlker KAYALIOĞLU ve partililerimizi bir buçuk saat sorguya aldı.Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici: Arkadaşlarım gelmeden pasaport kontrolüne gitmem uçağa binmem dedi'' ifadelerine yer verildi.

 

DÜN TWEET ATMIŞTI

BBP lideri Destici dün gece, "Mescid-i Aksa'da bir cenaze bir de nikah merasimine katıldık. Yafa'da Osmanlı topları ve ecdad eseri Mahmudiye Camisi" diye tweet atmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.