MİNİK YAVRUYU YALNIZ BIRAKMADI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2017 - 12:54, Güncelleme: 28.06.2017 - 19:26 3171+ kez okundu.
 

MİNİK YAVRUYU YALNIZ BIRAKMADI

Minik bir kedi yavrusu ve hemen yanında sokağa atılmış golden cinsi bir köpek. İlk bakışta ne olduğu anlaşılmayan görüntülerde kedi hareketsiz, köpek ise koklayıp dokunmaya çalışıyor.
Sokak hayvanlarına uygulanan şiddet görüntülerine sıkça rastlar hale geldiğimiz bu günlerde objektiflere takılan bir görüntü haberimize bu başlığı attırdı. Dün Denizli'de kaydedilen görüntülerde iki farklı cins yani kedi ve köpeğin ibretlik dostluğu "insan olamayanlara örnek olsun" cümlesini akıllara getirmeye yetti.  Olay dün Denizli Şehirler Arası Otobüs Trminalinde yaşanıyor. Kaydedilen görüntülerde, yavru bir kedi çimlerin üzerinde uyuyor. Henüz 1 haftalık olduğu görülen kedinin başında ise kendisinden kat kat büyük cüsseli bir köpek onu seyrediyor. Olan bitenin farkında bile olmayan ve gözlerini henüz tam anlamıyla açamamış yavru kediyi izleyen ve  heves uğruna alınıp sokağa atılan hayvanlardan biri olan Golden cinsi bu köpek, zavallı kediyi oldukça merak etmiş gibi görünüyor.  Anlaşılan o ki, köpek kedinin cansız olduğunu düşünüyor ve ürkek hareketlerle dokunmaya çalışıyor. Başını yere koyan ve kediyi dakikalarca izleyen köpeğin bu görüntüsü kaydediliyor. Bir süre sonra kedinin uyanıp başını sağa - sola çevirmesi ile köpek ayağa kalkıp kedinin kendisinden korkmaması için biraz öteye gidiyor. Bir kaç metre ileride tekrar oturup kediyi yine seyretmeye başlıyor. Annesinden ayrılmış ve tek başına kalan minik kedi ile köpeğin arasında geçen bu olay görenleri duyguandırsa da, hayvanlara uygulanan şiddet ve sokak hayvanlarının çaresizliği son bulacak gibi görünmüyor. İki hayvanın bu dostluğu, onlarında canları olduğunu unutan, hayvanları katleden, zehirleyen, çuvala koyup işkence eden, boynundan asan, sırf havlıyor diye silahla vuran acımasız insanlara örnek olsun. Onlarında birer can taşıdığını, savunmasız oldukları için öldürebileceklerini düşünen ve hayvanları katledenlere dur diyelim. 
Minik bir kedi yavrusu ve hemen yanında sokağa atılmış golden cinsi bir köpek. İlk bakışta ne olduğu anlaşılmayan görüntülerde kedi hareketsiz, köpek ise koklayıp dokunmaya çalışıyor.

Sokak hayvanlarına uygulanan şiddet görüntülerine sıkça rastlar hale geldiğimiz bu günlerde objektiflere takılan bir görüntü haberimize bu başlığı attırdı. Dün Denizli'de kaydedilen görüntülerde iki farklı cins yani kedi ve köpeğin ibretlik dostluğu "insan olamayanlara örnek olsun" cümlesini akıllara getirmeye yetti. 

Olay dün Denizli Şehirler Arası Otobüs Trminalinde yaşanıyor. Kaydedilen görüntülerde, yavru bir kedi çimlerin üzerinde uyuyor. Henüz 1 haftalık olduğu görülen kedinin başında ise kendisinden kat kat büyük cüsseli bir köpek onu seyrediyor. Olan bitenin farkında bile olmayan ve gözlerini henüz tam anlamıyla açamamış yavru kediyi izleyen ve  heves uğruna alınıp sokağa atılan hayvanlardan biri olan Golden cinsi bu köpek, zavallı kediyi oldukça merak etmiş gibi görünüyor. 

Anlaşılan o ki, köpek kedinin cansız olduğunu düşünüyor ve ürkek hareketlerle dokunmaya çalışıyor. Başını yere koyan ve kediyi dakikalarca izleyen köpeğin bu görüntüsü kaydediliyor. Bir süre sonra kedinin uyanıp başını sağa - sola çevirmesi ile köpek ayağa kalkıp kedinin kendisinden korkmaması için biraz öteye gidiyor. Bir kaç metre ileride tekrar oturup kediyi yine seyretmeye başlıyor. Annesinden ayrılmış ve tek başına kalan minik kedi ile köpeğin arasında geçen bu olay görenleri duyguandırsa da, hayvanlara uygulanan şiddet ve sokak hayvanlarının çaresizliği son bulacak gibi görünmüyor.

İki hayvanın bu dostluğu, onlarında canları olduğunu unutan, hayvanları katleden, zehirleyen, çuvala koyup işkence eden, boynundan asan, sırf havlıyor diye silahla vuran acımasız insanlara örnek olsun. Onlarında birer can taşıdığını, savunmasız oldukları için öldürebileceklerini düşünen ve hayvanları katledenlere dur diyelim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.