MHP'de Kongre Krizi! Muhalifler Otelin Önünde

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2016 - 11:02, Güncelleme: 15.05.2016 - 11:12 3643+ kez okundu.
 

MHP'de Kongre Krizi! Muhalifler Otelin Önünde

MHP'de kurultay isteyen dört muhalif aday, Sinan Oğan'a ait tek araçla otel önüne geldi. Kurultayın yapılması planlanan oteli adeta miting alanı gibi.
MHP'de bütün gözler Büyük Anadolu Oteli'ne çevrildi. Sinan Oğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın Oğan'ın ofisinde bir araya geldi. Son değerlendirmenin ardından muhalif adaylar konvoyla, Büyük Anadolu Oteli'nin önündeki polisin oluşturduğu güvenlik noktasına geldiler. OTELİN ÖNÜ KALABALIKLAŞIYOR MHP'de Kurultay Çağrı Heyeti tarafından gerçekleştirilmesi öngörülen toplantı içinAnkara'ya gelen çok sayıda grup, Büyük Anadolu Oteli'ne gelmeye başladı. Otelin önünde büyük bir kalabalık var. BARİKATLAR KURULDU Esenboğa Havalimanı güzergahında bulunan otelin girişi, mahkemenin tedbir kararına istinaden Ankara Valiliğinin talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından barikatlarla kapatıldı.   SLOGANLAR YÜKSELİYOR Kurultayın yapılması planlan otele girişlerine izin verilmeyen gruplar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eğitim Merkezi girişinde beklemeye başladı. Gruplar barikatların önünde slogan atıyorlar. "BAHÇELİ İSTİFA" SLOGANLARI YÜKSELİYOR MHP'li muhalifler Koray Aydın, Meral Akşener, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın otele gelmesini bekleyen grup, MHP genel merkezi aleyhinde slogan atarak genel başkan adaylarının alana gelmesini bekliyor. Muhalifleri destekleyen grubun "Bahçeli istifa" sloganları attığı duyuluyor. SİNAN OĞAN'IN OFİSİNDE BİR ARAYA GELDİLER Bu arada Sinan Oğan'ın Öveçler'deki ofisinde bir araya gelen Akşener, Aydın, Özdağ ve çağrı heyeti son bir değerlendirme yaptı. Muhalifler Büyük Anadolu Oteli'ne birlikte geldiler. KONVOY YOLA ÇIKTI Başkan adayları tek bir araçla yola çıktı. Aracın Sinan Oğan'a ait olduğu öğrenildi. MHP'de Kurultay Gerginliği! Yumruklar Konuştu MHP'de kurultay yapılması istenen otelin önünde delegeler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada yumruklar konuştu.   MHP'de genel başkan adaylarının çağrısıyla toplanan partililer ve delegelerin önü, kurultayın yapılacağı otele yakın bir mesafede kesildi. MHP'li adaylar Akşener, Aydın, Oğan ve Özdağ konvoyla kurultay yapmak istedikleri otele geldi. Bu esnada bazı delegelerin yumruklu kavgası kameralara yansıdı.
MHP'de kurultay isteyen dört muhalif aday, Sinan Oğan'a ait tek araçla otel önüne geldi. Kurultayın yapılması planlanan oteli adeta miting alanı gibi.

MHP'de bütün gözler Büyük Anadolu Oteli'ne çevrildi. Sinan OğanMeral AkşenerÜmit Özdağ ve Koray Aydın Oğan'ın ofisinde bir araya geldi. Son değerlendirmenin ardından muhalif adaylar konvoyla, Büyük Anadolu Oteli'nin önündeki polisin oluşturduğu güvenlik noktasına geldiler.

OTELİN ÖNÜ KALABALIKLAŞIYOR

MHP'de Kurultay Çağrı Heyeti tarafından gerçekleştirilmesi öngörülen toplantı içinAnkara'ya gelen çok sayıda grup, Büyük Anadolu Oteli'ne gelmeye başladı. Otelin önünde büyük bir kalabalık var.

BARİKATLAR KURULDU

Esenboğa Havalimanı güzergahında bulunan otelin girişi, mahkemenin tedbir kararına istinaden Ankara Valiliğinin talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından barikatlarla kapatıldı.

 

SLOGANLAR YÜKSELİYOR

Kurultayın yapılması planlan otele girişlerine izin verilmeyen gruplar, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eğitim Merkezi girişinde beklemeye başladı. Gruplar barikatların önünde slogan atıyorlar.

"BAHÇELİ İSTİFA" SLOGANLARI YÜKSELİYOR

MHP'li muhalifler Koray AydınMeral AkşenerSinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın otele gelmesini bekleyen grup, MHP genel merkezi aleyhinde slogan atarak genel başkan adaylarının alana gelmesini bekliyor. Muhalifleri destekleyen grubun "Bahçeli istifa" sloganları attığı duyuluyor.

SİNAN OĞAN'IN OFİSİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Bu arada Sinan Oğan'ın Öveçler'deki ofisinde bir araya gelen Akşener, Aydın, Özdağ ve çağrı heyeti son bir değerlendirme yaptı. Muhalifler Büyük Anadolu Oteli'ne birlikte geldiler.

KONVOY YOLA ÇIKTI

Başkan adayları tek bir araçla yola çıktı. Aracın Sinan Oğan'a ait olduğu öğrenildi.

MHP'de Kurultay Gerginliği! Yumruklar Konuştu


MHP'de Kurultay Gerginliği! Yumruklar KonuştuMHP'de kurultay yapılması istenen otelin önünde delegeler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada yumruklar konuştu.

 

MHP'de genel başkan adaylarının çağrısıyla toplanan partililer ve delegelerin önü, kurultayın yapılacağı otele yakın bir mesafede kesildi. MHP'li adaylar Akşener, Aydın, Oğan ve Özdağ konvoyla kurultay yapmak istedikleri otele geldi. Bu esnada bazı delegelerin yumruklu kavgası kameralara yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.