MHP KARARINDA YENİ GELİŞME

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2016 - 17:47, Güncelleme: 20.05.2016 - 17:47 3129+ kez okundu.
 

MHP KARARINDA YENİ GELİŞME

Yargıtay, MHP'nin kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Bu karar, bir delegenin başvurusu üzerine alındı...
Yargıtay, MHP'nin kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Bu karar, bir delegenin başvurusu üzerine alındı. MHP’de karşılıklı alınan mahkeme kararlarıyla adeta yılan hikayesine dönen olağanüstü kurultay sürecinde Yargıtay'dan flaş bir karar geldi. Yargıtay, MHPkurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Yargıtay bu kararı, bir delegenin başvurusu üzerine aldı. MHP'deki tüzük kurultayıyla ilgili kararı Anayasa Mahkemesi verecek. 
Yargıtay, MHP'nin kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Bu karar, bir delegenin başvurusu üzerine alındı...

YargıtayMHP'nin kurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Bu karar, bir delegenin başvurusu üzerine alındı.

MHP’de karşılıklı alınan mahkeme kararlarıyla adeta yılan hikayesine dönen olağanüstü kurultay sürecinde Yargıtay'dan flaş bir karar geldi. Yargıtay, MHPkurultayıyla ilgili dosyayı Anayasa Mahkemesi'ne taşıdı. Yargıtay bu kararı, bir delegenin başvurusu üzerine aldı. MHP'deki tüzük kurultayıyla ilgili kararı Anayasa Mahkemesi verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.