MERKEZEFENDİ’DE VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK OLACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2017 - 10:11, Güncelleme: 25.05.2017 - 10:11 3344+ kez okundu.
 

MERKEZEFENDİ’DE VEZNELER BU HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Merkezefendi Belediyesi’ne yapılacak olan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi(ÇTV)ve yapılandırma borcu ödemeleri için son tarihin 31 Mayıs 2017 olduğu açıklandı.
Merkezefendililere ödemelerde kolaylık sağlanması adına bu Cumartesi ve Pazar günü 09.30 ile 16.30 saatleri arasında vezneler de açık olacak. Yine ödemelerde mükelleflere kredi kartı ve taksit imkânı sunuluyor. Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi(ÇTV)ve yapılandırma borcu ödemelerinin 1. taksiti için son tarih yaklaştı. Merkezefendi Belediyesi’nden vatandaşlara son tarihin kaçırılmaması için bir çağrı yapılırken, bir de kolaylık sağlandığı duyuruldu. Ödemeler için son tarihin 31 Mayıs 2017 olduğu kaydedilirken, Merkezefendililerin ödemelerini rahat bir şekilde yapabilmesi için veznelerin 27-28 Mayıs’ta yani hafta sonunda 09.30 ile 16.30 saatleri arasında açık olacağı açıklandı. Merkezefendililer için bir kolaylıkta online olarak ödemelerin yapılmasında sağlanıyor. Buna göre Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi(ÇTV)ve yapılandırma borcunu ödemek isteyen vatandaşlar www.merkezefendibel.tr internet adresinden ödeme yaptıkları gibi, kredi kartıyla ödeme ve taksit imkanından yararlanabilecek. Yine PTT ve Halk Bankası şubelerine ödeme yapılabilecek.
Merkezefendi Belediyesi’ne yapılacak olan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi(ÇTV)ve yapılandırma borcu ödemeleri için son tarihin 31 Mayıs 2017 olduğu açıklandı.

Merkezefendililere ödemelerde kolaylık sağlanması adına bu Cumartesi ve Pazar günü 09.30 ile 16.30 saatleri arasında vezneler de açık olacak. Yine ödemelerde mükelleflere kredi kartı ve taksit imkânı sunuluyor.

Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi(ÇTV)ve yapılandırma borcu ödemelerinin 1. taksiti için son tarih yaklaştı. Merkezefendi Belediyesi’nden vatandaşlara son tarihin kaçırılmaması için bir çağrı yapılırken, bir de kolaylık sağlandığı duyuruldu. Ödemeler için son tarihin 31 Mayıs 2017 olduğu kaydedilirken, Merkezefendililerin ödemelerini rahat bir şekilde yapabilmesi için veznelerin 27-28 Mayıs’ta yani hafta sonunda 09.30 ile 16.30 saatleri arasında açık olacağı açıklandı.

Merkezefendililer için bir kolaylıkta online olarak ödemelerin yapılmasında sağlanıyor. Buna göre Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi(ÇTV)ve yapılandırma borcunu ödemek isteyen vatandaşlar www.merkezefendibel.tr internet adresinden ödeme yaptıkları gibi, kredi kartıyla ödeme ve taksit imkanından yararlanabilecek. Yine PTT ve Halk Bankası şubelerine ödeme yapılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.