LASTİK İÇİN GİRDİLER GANİMET ÇIKTI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2017 - 13:01, Güncelleme: 19.01.2017 - 17:24 4140+ kez okundu.
 

LASTİK İÇİN GİRDİLER GANİMET ÇIKTI!

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda, Çivril ilçe merkezinde ve mahallelerinde gerçekleşen 20 hırsızlık olayının failini, çaldığı eşyalar ile birlikte evinde yakalandı.
Çivril'de son 2 ay içinde artan hırsızlık olayı ile ilgili olarak özel bir çalışma yürüten asayiş ekipleri, dün gece çalınan 4 otomobil lastiğinin M.A. nın evinde olduğu bilgisine ulaştı. Alınan izin ile M.A nın evine giden ekipler, evde yaptıkları aramada çalınan lastikleri ararken bir sürü çalıntı eşyayı da tesadüfen buldu. Daha önce gerçekleşen ve faillerinin bulunamadığı çalıntı mallarla karşılaştı. Evde yapılan aramada 20 hırsızlık olayında çalınan eşyalara ulaşıldı. Evde bulunan çalıntı eşyalar arasında çeyiz eşyasından ayakkabıya, televizyondan mutfak tüpüne kadar yaklaşık 200 parça eşya ele geçirildi. Aynı zamanda şahsın evinden çok sayıda bıçak ve 3 uru sıkı tabanca ele geçirildi. EŞYALARA EL KONULDU Polis tarafından sürdürülen başarılı bir operasyonla çalıntı eşyalar ve hırsızların bulunması ilçe halkına rahat bir nefes aldırdı. Polis,  çalıntı mallara ve silahlara el koyarken M.A ve bayan arkadaşını gözaltına aldı. Eşyaları daha önce şikâyetçi olan vatandaşların ifadelerine göre belirleyerek sahibine teslim eden polis, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen M.A yı sağlık kontrolü ve ilk sorgusundan sonra mahkemeye sevk etti. Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda, Çivril ilçe merkezinde ve mahallelerinde gerçekleşen 20 hırsızlık olayının failini, çaldığı eşyalar ile birlikte evinde yakalandı.

Çivril'de son 2 ay içinde artan hırsızlık olayı ile ilgili olarak özel bir çalışma yürüten asayiş ekipleri, dün gece çalınan 4 otomobil lastiğinin M.A. nın evinde olduğu bilgisine ulaştı. Alınan izin ile M.A nın evine giden ekipler, evde yaptıkları aramada çalınan lastikleri ararken bir sürü çalıntı eşyayı da tesadüfen buldu.

Daha önce gerçekleşen ve faillerinin bulunamadığı çalıntı mallarla karşılaştı. Evde yapılan aramada 20 hırsızlık olayında çalınan eşyalara ulaşıldı. Evde bulunan çalıntı eşyalar arasında çeyiz eşyasından ayakkabıya, televizyondan mutfak tüpüne kadar yaklaşık 200 parça eşya ele geçirildi. Aynı zamanda şahsın evinden çok sayıda bıçak ve 3 uru sıkı tabanca ele geçirildi.

EŞYALARA EL KONULDU

Polis tarafından sürdürülen başarılı bir operasyonla çalıntı eşyalar ve hırsızların bulunması ilçe halkına rahat bir nefes aldırdı. Polis,  çalıntı mallara ve silahlara el koyarken M.A ve bayan arkadaşını gözaltına aldı. Eşyaları daha önce şikâyetçi olan vatandaşların ifadelerine göre belirleyerek sahibine teslim eden polis, hırsızlık olayına karıştığı belirlenen M.A yı sağlık kontrolü ve ilk sorgusundan sonra mahkemeye sevk etti.

Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.