‘küçük Dev Adımlar' Nefes Kesti

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 14:16, Güncelleme: 11.05.2015 - 14:18 3031+ kez okundu.
 

‘küçük Dev Adımlar' Nefes Kesti

Forum Çamlık, Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi’nin işbirliğiyle yürütülen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ sosyal sorumluluk projesi 3. Yılında onlarca ilköğretim öğrencisini daha basketbolla tanıştırdı.
‘Küçük Dev’ler hünerlerini bu kez protokolün ve velilerin önünde sergiledi. Miniklerin nefes kesen basketbol gösterisi, izleyenlerden büyük alkış aldı. Denizli’nin yaşam ve eğlence merkezi Forum Çamlık, Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi’nin işbirliğiyle yürütülen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ Projesi’nin üçüncü yılı, 7 Mayıs Perşembe günü düzenlenen etkinlikle tamamlandı. ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ Projesi, üç yıldır ekonomik gücü olmayan çocukları sporla tanıştırıyor ve uzun vadede basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri için onlara destek olmayı hedefliyor. Denizli il merkezinde sosyo-ekonomik durumu zayıf bölgelerdeki ilkokulların 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarından 50 çocuğa sonbahardan bu yana antrenörler eşliğinde basketbol eğitimi verildi. Projenin sonunda minik basketbolcular, hünerlerini protokol ve velilerin karşısında sergiledi. Denizlili çocuklar potada esiyor… Denizli Vali Yardımcıları Ali Şanlıer ve İsmail Soykan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Selahattin Özçelik, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Güney Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra çok sayıda basketbol severin, velilerin ve Sinpaş Denizli Basket yöneticilerinin ve oyuncularının katıldığı etkinlik oldukça hareketli geçti. ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’ kapsamında basketbolla tanışan ve uzun yol kat eden çocuklar, Sinpaş Denizli Basket Takımı oyuncuları ve Protokol Üyeleriyle yaptıkları maçta yetenekleriyle göz doldurdu. Minikler, aileleri ve izleyenler tarafından bol bol alkışlandı. Oldukça çekişmeli geçen maçta dostluk kazandı ve rakip takımların minik basketbolcuları birbirlerini tebrik ederek mutluluklarını paylaştılar. Karizma Show’dan müthiş gösteri Projenin bu yılki kapanış etkinliği, birbirinden neşeli ve eğlenceli anlara da sahne oldu. Etkinliğe büyüleyici bir gösteriyle renk katan ‘Karizma Show’ da birbirinden zor ve teknik hareketlerle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.
Forum Çamlık, Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi’nin işbirliğiyle yürütülen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ sosyal sorumluluk projesi 3. Yılında onlarca ilköğretim öğrencisini daha basketbolla tanıştırdı.

‘Küçük Dev’ler hünerlerini bu kez protokolün ve velilerin önünde sergiledi. Miniklerin nefes kesen basketbol gösterisi, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Denizli’nin yaşam ve eğlence merkezi Forum Çamlık, Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi’nin işbirliğiyle yürütülen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ Projesi’nin üçüncü yılı, 7 Mayıs Perşembe günü düzenlenen etkinlikle tamamlandı.

‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ Projesi, üç yıldır ekonomik gücü olmayan çocukları sporla tanıştırıyor ve uzun vadede basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri için onlara destek olmayı hedefliyor. Denizli il merkezinde sosyo-ekonomik durumu zayıf bölgelerdeki ilkokulların 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarından 50 çocuğa sonbahardan bu yana antrenörler eşliğinde basketbol eğitimi verildi. Projenin sonunda minik basketbolcular, hünerlerini protokol ve velilerin karşısında sergiledi.

Denizlili çocuklar potada esiyor…

Denizli Vali Yardımcıları Ali Şanlıer ve İsmail Soykan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Selahattin Özçelik, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Güney Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra çok sayıda basketbol severin, velilerin ve Sinpaş Denizli Basket yöneticilerinin ve oyuncularının katıldığı etkinlik oldukça hareketli geçti.

‘Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’ kapsamında basketbolla tanışan ve uzun yol kat eden çocuklar, Sinpaş Denizli Basket Takımı oyuncuları ve Protokol Üyeleriyle yaptıkları maçta yetenekleriyle göz doldurdu. Minikler, aileleri ve izleyenler tarafından bol bol alkışlandı. Oldukça çekişmeli geçen maçta dostluk kazandı ve rakip takımların minik basketbolcuları birbirlerini tebrik ederek mutluluklarını paylaştılar.

Karizma Show’dan müthiş gösteri

Projenin bu yılki kapanış etkinliği, birbirinden neşeli ve eğlenceli anlara da sahne oldu. Etkinliğe büyüleyici bir gösteriyle renk katan ‘Karizma Show’ da birbirinden zor ve teknik hareketlerle izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.