KOYDUKLARI YASAĞI DELDİLER!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2016 - 03:22, Güncelleme: 19.10.2016 - 03:35 3200+ kez okundu.
 

KOYDUKLARI YASAĞI DELDİLER!

15 Temmuz'un ardından Kitap eksikliğinin tamamlanması okullardaki yardımcı ders kaynak kitabı ihtiyacını ortadan kaldırmıyor.
Özellikle Bakanlığın okullara gönderdiği yazıda kaynak kitap kullanımın olmaması gerektiği ve öğretmenlerin de kesinlikle tavsiyede bulunmaması gerektiği belirtiliyor. Hal böyle iken MEB Müsteşar Yardımcısı Yıldız, yayinevi derneklerinin yöneticileriyle yaptığı görüşmeden sonra bu yasağın FETÖ ile ilgili kaynaklarla ilgili olduğunu, kesinlikle diğer kaynak kitaplarla ilgili bir yasağın bulunmadığını açıkladı. Ancak bunun okullardaki uygulaması maalesef bu şekilde olmuyor. Yetkili birimler, söylemleri değil de resmi yazıları dikkate aldıklarından her türlü soruşturma ve benzeri tahkikatlar yapılmaya devam ediyor. Çözüm ise çok basit... Bakanlık yeni bir yazı yayınlayarak bu yasağın sadece FETÖ ile ilgili kaynaklara uygulanacağı açıklamalıdır. Ancak bu şekilde uygulamaya dönük bir ilerleme kat edilmiş olacaktır. Sayın Müsteşar Yardımcısı Yıldız'ın açıklamalarını olumlu bulduğumuzu belirtiyor, eksik kalan resmi yazı işinin de bu vesileyle tamamlanmasını bekliyoruz.  
15 Temmuz'un ardından Kitap eksikliğinin tamamlanması okullardaki yardımcı ders kaynak kitabı ihtiyacını ortadan kaldırmıyor.

Özellikle Bakanlığın okullara gönderdiği yazıda kaynak kitap kullanımın olmaması gerektiği ve öğretmenlerin de kesinlikle tavsiyede bulunmaması gerektiği belirtiliyor.

Hal böyle iken MEB Müsteşar Yardımcısı Yıldız, yayinevi derneklerinin yöneticileriyle yaptığı görüşmeden sonra bu yasağın FETÖ ile ilgili kaynaklarla ilgili olduğunu, kesinlikle diğer kaynak kitaplarla ilgili bir yasağın bulunmadığını açıkladı. Ancak bunun okullardaki uygulaması maalesef bu şekilde olmuyor. Yetkili birimler, söylemleri değil de resmi yazıları dikkate aldıklarından her türlü soruşturma ve benzeri tahkikatlar yapılmaya devam ediyor.

Çözüm ise çok basit... Bakanlık yeni bir yazı yayınlayarak bu yasağın sadece FETÖ ile ilgili kaynaklara uygulanacağı açıklamalıdır. Ancak bu şekilde uygulamaya dönük bir ilerleme kat edilmiş olacaktır. Sayın Müsteşar Yardımcısı Yıldız'ın açıklamalarını olumlu bulduğumuzu belirtiyor, eksik kalan resmi yazı işinin de bu vesileyle tamamlanmasını bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.