Kılıçdaroğlu:on Milyon Emekliye Soz Veriyorum

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2015 - 14:12, Güncelleme: 13.02.2015 - 15:23 3562+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu:on Milyon Emekliye Soz Veriyorum

Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta konuştu.
Bozkurt'ta gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu: On milyon emekliye soz veriyorum. Ramazan ve kurban bayraminda birer maas ikramiye verecegiz. Ikramiyenin disinda refah payi da verecegiz.  Cifti kardesim: Alin terin karsilik bulacak. Ciftcinin, emeklinin, memurun herkesin yuzi iktidarimizda gulecek... Bir evde mutluluk kadar guzel bir sey yoktur...  Kadina yonelik siddet bu iktidar doneminde yuzde 1400 artti. Bu aci tablolar son bulacak.  Siyaset zenginlestirme araci degildir . Halka hizmet hakka hizmettir. Bu sozu veriyorum ve sozumun kapi gibi arkasindayim... Eskiden diyorlardi ya CHP Sivas'in otesine gidemez, ben dunyanin her yerine gidiyorum, cünkü benim anlim ak. Birileri gibi yuzlerce korumayla dolaşmıyorum. Iktidarımızda Ahlaki egemen kilacagiz... Siyasette ahlak cok onemlidir. Siyasette calmayi adet edinenlere haziranda en güzel cevabï siz vereceksiniz.
Kılıçdaroğlu Bozkurt'ta konuştu.
Bozkurt'ta gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu: On milyon emekliye soz veriyorum. Ramazan ve kurban bayraminda birer maas ikramiye verecegiz.
Ikramiyenin disinda refah payi da verecegiz. 
Cifti kardesim: Alin terin karsilik bulacak. Ciftcinin, emeklinin, memurun herkesin yuzi iktidarimizda gulecek...
Bir evde mutluluk kadar guzel bir sey yoktur... 
Kadina yonelik siddet bu iktidar doneminde yuzde 1400 artti. Bu aci tablolar son bulacak. 
Siyaset zenginlestirme araci degildir . Halka hizmet hakka hizmettir. Bu sozu veriyorum ve sozumun kapi gibi arkasindayim...
Eskiden diyorlardi ya CHP Sivas'in otesine gidemez, ben dunyanin her yerine gidiyorum, cünkü benim anlim ak. Birileri gibi yuzlerce korumayla dolaşmıyorum. Iktidarımızda
Ahlaki egemen kilacagiz... Siyasette ahlak cok onemlidir. Siyasette calmayi adet edinenlere haziranda en güzel cevabï siz vereceksiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.