Keskin: Düşüş Onları Çıldırtıyor

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2015 - 13:51, Güncelleme: 05.05.2015 - 14:24 3594+ kez okundu.
 

Keskin: Düşüş Onları Çıldırtıyor

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, AKP’nin anketlerde oyu düştükçe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’zıvana’’ dan çıktığını ve kontrolsüz bir güçle saldırganlaştığını savundu.
Seçim bölgesi Denizli’de köylerden mahalleye dönüşen 20 kırsal yerleşim bölgesinde seçmenlerle buluşan Keskin, 7 haziran seçimlerinin Türkiye’nin Cumhuriyet tarihindeki en önemli sınavı olduğunu belirterek ‘’ Ülkeyi haramzede iktidardan ve yaşattığı kirlilikten kurtarmamız şart’’ dedi.  CHP’li Keskin, AKP’nin 13 yıldır devletten özel sektöre,fakirden zengine servet kaydırdığını böylece kendileri zenginleşirken vatandaşı yoksullaştırdığını öne sürerek şunları söyledi: ‘’ Türkiye zor bir viraja girdi. Ya başkanlık heveslisi diktatörlük anlayışına dur diyeceğiz. Dini zenginleşme ve sömürü aracı olarak gören hırsızlığı ve yolsuzluğu aklayanları al aşağı edeceğiz. Ya da Ülkemize sahip çıkarak huzurlu, mutlu ve yaşanabilir bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.Son dönemde, iktidarın anketlerde oyunun düşmesi Recep Tayyip Erdoğan’ı adeta çıldırtıyor. Yaşadığı panikle zıvanadan çıkmış bir halde CHP’ye ve tüm muhaliflere saldırıyor. Böyle bir Cumhurbaşkanı olur mu? Başkanlık özlemiyle seçilmiş diktatör olmak isteyen Erdoğan’a ve partisine sandıkta atılacak tokat hafif gelir.Çünkü okkalı bir yumruğu çoktan hakettiler. ‘’
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, AKP’nin anketlerde oyu düştükçe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’zıvana’’ dan çıktığını ve kontrolsüz bir güçle saldırganlaştığını savundu.
Seçim bölgesi Denizli’de köylerden mahalleye dönüşen 20 kırsal yerleşim bölgesinde seçmenlerle buluşan Keskin, 7 haziran seçimlerinin Türkiye’nin Cumhuriyet tarihindeki en önemli sınavı olduğunu belirterek ‘’ Ülkeyi haramzede iktidardan ve yaşattığı kirlilikten kurtarmamız şart’’ dedi. 

CHP’li Keskin, AKP’nin 13 yıldır devletten özel sektöre,fakirden zengine servet kaydırdığını böylece kendileri zenginleşirken vatandaşı yoksullaştırdığını öne sürerek şunları söyledi:

‘’ Türkiye zor bir viraja girdi. Ya başkanlık heveslisi diktatörlük anlayışına dur diyeceğiz. Dini zenginleşme ve sömürü aracı olarak gören hırsızlığı ve yolsuzluğu aklayanları al aşağı edeceğiz. Ya da Ülkemize sahip çıkarak huzurlu, mutlu ve yaşanabilir bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.Son dönemde, iktidarın anketlerde oyunun düşmesi Recep Tayyip Erdoğan’ı adeta çıldırtıyor. Yaşadığı panikle zıvanadan çıkmış bir halde CHP’ye ve tüm muhaliflere saldırıyor. Böyle bir Cumhurbaşkanı olur mu? Başkanlık özlemiyle seçilmiş diktatör olmak isteyen Erdoğan’a ve partisine sandıkta atılacak tokat hafif gelir.Çünkü okkalı bir yumruğu çoktan hakettiler. ‘’
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.