KAZMA KÜREĞİ KAPAN AĞAÇ DİKTİ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2016 - 14:30, Güncelleme: 31.10.2016 - 12:03 726+ kez okundu.
 

KAZMA KÜREĞİ KAPAN AĞAÇ DİKTİ!

Geçtiğimiz haftalarda meclis gündeminDe ele alınan ve yeşil alandan ticari alana çevrilen Yeşilköy'deki "Zeytinli bahçe" olarak bilinen alanın petrol istasyonu olacak olmasına Yeşilköylülerden tepki geldi.
Geçtiğimiz hafta aynı yerde bir basın açıklaması yaparak durumu protesto eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl teşkilatı, İl Başkanı Teoman Sancar'la birlikte söz konusu alanda Belediye Başkanı Osman Zolan'a çağrıda bulunmuşlardı. Başkan Teoman Sancar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a "Yanlış yaldasınız. Burası yeşil alan olarak kalmalı. İnsanların fikri alınmalı. 'Ben istediğimi yaparım' mantığıyla hareket edemezsiniz" demişti. BU KEZDE YEŞİLKÖYLÜLER SOKAĞA İNDİ! Servergazi Mahallesi’nde bulunan ve Zeytinlibahçe Parkı olarak bilinen noktada mahalle sakinleri eylem yaptı. Parkın yıkılarak Akaryakıt İstasyonu yapılmak istenmesi üzerine mahalle sakinleri isyan bayrağını açtı. Çoluk, çocuk, kadını, erkeği, genci, yaşlısı bir araya gelerek inşaat alanına çam fidanları dikti. Zeytinlibahçe’nin akarkayıt istasyonu değil park olarak kalmasını isteyen mahalle sakinleri alınan kararın değişmesini talep etti. Ayrıca mahalle sakinleri inşaat alanına ağaç dikmeye ve yeşil hale getirmeye devam edeceklerini de açıkladı. Bu eylem gerçekleşirken o yol üzerinden geçen vatandaşlar da araçlarından inerek mahalle sakinlerine alkışlarla destek verdiler.
Geçtiğimiz haftalarda meclis gündeminDe ele alınan ve yeşil alandan ticari alana çevrilen Yeşilköy'deki "Zeytinli bahçe" olarak bilinen alanın petrol istasyonu olacak olmasına Yeşilköylülerden tepki geldi.

Geçtiğimiz hafta aynı yerde bir basın açıklaması yaparak durumu protesto eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl teşkilatı, İl Başkanı Teoman Sancar'la birlikte söz konusu alanda Belediye Başkanı Osman Zolan'a çağrıda bulunmuşlardı. Başkan Teoman Sancar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a "Yanlış yaldasınız. Burası yeşil alan olarak kalmalı. İnsanların fikri alınmalı. 'Ben istediğimi yaparım' mantığıyla hareket edemezsiniz" demişti.

BU KEZDE YEŞİLKÖYLÜLER SOKAĞA İNDİ!

Servergazi Mahallesi’nde bulunan ve Zeytinlibahçe Parkı olarak bilinen noktada mahalle sakinleri eylem yaptı. Parkın yıkılarak Akaryakıt İstasyonu yapılmak istenmesi üzerine mahalle sakinleri isyan bayrağını açtı. Çoluk, çocuk, kadını, erkeği, genci, yaşlısı bir araya gelerek inşaat alanına çam fidanları dikti. Zeytinlibahçe’nin akarkayıt istasyonu değil park olarak kalmasını isteyen mahalle sakinleri alınan kararın değişmesini talep etti. Ayrıca mahalle sakinleri inşaat alanına ağaç dikmeye ve yeşil hale getirmeye devam edeceklerini de açıkladı. Bu eylem gerçekleşirken o yol üzerinden geçen vatandaşlar da araçlarından inerek mahalle sakinlerine alkışlarla destek verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.