KAZA ÜSTÜNE KAZA: 1 ÖLÜ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2017 - 07:23, Güncelleme: 05.08.2017 - 07:45 3039+ kez okundu.
 

KAZA ÜSTÜNE KAZA: 1 ÖLÜ

Yine yağmurun damlası yetti. Denizli-Acıpayam yolu Serinhisar yakınlarında meydana gelen 3 ayrı zincirleme trafik kazasında 32 araç birbirine girdi, 1 kişi öldü, 1 Polis, 1 Jandarma 16 kişi yaralandı.
İddiaya göre, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. 200 metre arayla meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 32 araç birbirine girdi, 16 kişi yaralandı. İlk kaza Serinhisar girişi yakınlarında meydana geldi. 1 otomobil kontrolden çıktı, 1 tır devrildi, 8 araç kaza sebebiyle birbirine girdi. Kaza kazayı getirdi. Devrilen tırın sürücüsü 15 dakikalık arama sonucu ağır yaralı olarak yolun farklı bir yönünde bulundu. Tüm bunlar yaşanırken bu kez Acıpayam Belediyesine ait bir midibüs kazaların olduğun yerin 100 metre gerisinde kontrolden çıkıp devrildi. Devrilen midibüsün sürücüsü 49 yaşındaki Erol Değirmenci ağır yaralandı. Ortalık ardı ardına gelen kazalar sebebiyle adeta savaş alanına döndü. Ağır yaralı olan midibüs sürücü Erol Değirmenci olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücü ve vatandaşlar kime yardım edeceğini şaşırdı. İtfaiye, Polis, Jandarma ve Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Jandarma ve Polis ekipleri kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemi alıp yolu tamamen trafiğe kapattı. Bu sırada güvenlik gerekçesi ile kapatılan yolda bir kaza daha meydana geldi. Durumu fark edemeyen bir tır sürücüsü olay yerine daldı ve araç başında bekleyen 1 polis ile 1 askere çarptı. Kaza sonrası tır sürücüsü kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Meydana gelen 3 ayrı zincirleme kaza sonrası 32 araç maddi hasar gördü, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 Polis, 1 Asker 16 kişi de yaralandı. Kazalarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Yine yağmurun damlası yetti. Denizli-Acıpayam yolu Serinhisar yakınlarında meydana gelen 3 ayrı zincirleme trafik kazasında 32 araç birbirine girdi, 1 kişi öldü, 1 Polis, 1 Jandarma 16 kişi yaralandı.

İddiaya göre, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. 200 metre arayla meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 32 araç birbirine girdi, 16 kişi yaralandı. İlk kaza Serinhisar girişi yakınlarında meydana geldi. 1 otomobil kontrolden çıktı, 1 tır devrildi, 8 araç kaza sebebiyle birbirine girdi. Kaza kazayı getirdi. Devrilen tırın sürücüsü 15 dakikalık arama sonucu ağır yaralı olarak yolun farklı bir yönünde bulundu. Tüm bunlar yaşanırken bu kez Acıpayam Belediyesine ait bir midibüs kazaların olduğun yerin 100 metre gerisinde kontrolden çıkıp devrildi. Devrilen midibüsün sürücüsü 49 yaşındaki Erol Değirmenci ağır yaralandı. Ortalık ardı ardına gelen kazalar sebebiyle adeta savaş alanına döndü.

Ağır yaralı olan midibüs sürücü Erol Değirmenci olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücü ve vatandaşlar kime yardım edeceğini şaşırdı. İtfaiye, Polis, Jandarma ve Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Jandarma ve Polis ekipleri kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemi alıp yolu tamamen trafiğe kapattı. Bu sırada güvenlik gerekçesi ile kapatılan yolda bir kaza daha meydana geldi. Durumu fark edemeyen bir tır sürücüsü olay yerine daldı ve araç başında bekleyen 1 polis ile 1 askere çarptı. Kaza sonrası tır sürücüsü kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Meydana gelen 3 ayrı zincirleme kaza sonrası 32 araç maddi hasar gördü, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 Polis, 1 Asker 16 kişi de yaralandı.

Kazalarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.