KARACA: HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2017 - 15:14, Güncelleme: 12.04.2017 - 21:26 3648+ kez okundu.
 

KARACA: HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR

CHP Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, son yapılan anket sonuçlarının "hayır"ın önde olduğunu gösterdiğini, bunu gören iktidarın ise milyonlar harcayıp gösterişli toplantılar, afişler ve billboard reklamlarına sarıldığını fakat bu halkın sahte gülücükler saçan devasal afişlere inanmadığını söyledi.
Referanduma bir kaç gün kala çalışmalarını ara vermeden devam eden CHP Parti Meclis Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, 3 gün kala yaptığı değerlendirmede önemli konulara değindi. Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye'de yapılan anketlerde "Hayır" oylarının önde olduğunu açıklayan Karaca, çıkan sonuçları gören iktidarın çamur siyasetine ağırlık verdiğini ve bunun en büyük göstergesi olarak ise, 18 maddelik anayasa yerine CHP'den ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu üzerinden siyaset yapmaktan başka söyleyecek birşeylerinin olmamasını örnek gösterdi.  "BU ÜLKEYİ YAKAMAYACAKSINIZ" Türkiye'nin Pazar günü sandıkta vereceği kararla geleceğine yön vereceğini kaydeden Karaca, "Ülkede Anayasa görüşmeleri yapılıyor ancak nedense 18 madde ile ilgili tartışmak yerine nedense CHP ve genel başkanımızdan başka bir şey konuşmuyorlar. Bunun nedeni ise insanlara anlatacak bir şeylerinin olmaması. Her zaman ki gibi çamur siyasetinde var olan uzmanlıklarını kullanarak insanlar üzerinde bir algı oluşturulmaya çalışıyorlar. Amaç gündemi saptırmak ve vatandaşımızın ellerinden alacakları hakları duyurmamak. Ama bizler, vatanını seven tüm insanlar ve vatandaşlarımızla birlikte diktatörlük hayalleri kuranlara geçit vermeyeceğiz." dedi. "MİLLETİN ÇIKARLARINI SAVUYORUZ" Bu coğrafyada yaşayan ve vatanını seven tüm vatandaşların iktidarın kirli oyunlarını artık gördüğünü ifade eden Karaca açıklamasına şöyle devam etti; "Bizler kendi siyasi geleceğimiz ve hırslarımız için bu mücadeleyi vermiyoruz. Bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızı yani yarınlarımız için çabalıyoruz. 95 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yüzlerce şehit verilerek silah arkadaşlarıyla birlikte kazandığı ve bizlere emanet ettiği bu topraklara sahip çıkmak için çalışıyoruz. Milletin çıkarlarını, demokrasiyi savunuyoruz. Benim gibi düşünmeyen insanın da hakkı hukuku adaleti var, onu savunuyoruz." diye konuştu. "BİR KİŞİYE YETKİ VERİLİYOR" Referandumda "evet" çıkması halinde Mustafa Kemal Atatürk'e verilmeyen yetkilerin, 21. yüzyılın ilk çeyreğinde bir kişiye verileceğini vurgulayan Karaca, "Bu işin partilerle, şahıslarla ilgisi yok, bu iş demokrasi işi. Bütün partili vatandaşlarımız, Adalet ve Kalkınma Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili, Saadet Partili ve Vatan Partili bütün kardeşlerimize görevler düşüyor. Dayatılmak istenen dikta rejimine karşı hep birlikte mücadele edelim. Demokrasi hepimize lazım. Düşüncelerimiz, görüşlerimiz, kimliklerimiz farklı olabilir ama hepimiz huzur içinde yaşamak istiyoruz. Evimizde, şehrimizde, memleketimizde huzur olsun. Bir demokrasi dersini dünyaya haykıracağız. Hep birlikte demokrasiye sahip çıktık ve yeni bir tarih yazdık diyeceğiz." şeklinde konuştu.  Son olarak anket sonuçlarının önemine değinen Karaca, sandıktan evet çıkarmak posterlerle, billboardlar ve milyonlar harcayarak devasal afişlerle sahte gülücükler saçanların bu halkı artık kandıramayacağını sözlerine ekledi.  
CHP Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, son yapılan anket sonuçlarının "hayır"ın önde olduğunu gösterdiğini, bunu gören iktidarın ise milyonlar harcayıp gösterişli toplantılar, afişler ve billboard reklamlarına sarıldığını fakat bu halkın sahte gülücükler saçan devasal afişlere inanmadığını söyledi.

Referanduma bir kaç gün kala çalışmalarını ara vermeden devam eden CHP Parti Meclis Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, 3 gün kala yaptığı değerlendirmede önemli konulara değindi.

Denizli başta olmak üzere tüm Türkiye'de yapılan anketlerde "Hayır" oylarının önde olduğunu açıklayan Karaca, çıkan sonuçları gören iktidarın çamur siyasetine ağırlık verdiğini ve bunun en büyük göstergesi olarak ise, 18 maddelik anayasa yerine CHP'den ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu üzerinden siyaset yapmaktan başka söyleyecek birşeylerinin olmamasını örnek gösterdi. 

"BU ÜLKEYİ YAKAMAYACAKSINIZ"

Türkiye'nin Pazar günü sandıkta vereceği kararla geleceğine yön vereceğini kaydeden Karaca, "Ülkede Anayasa görüşmeleri yapılıyor ancak nedense 18 madde ile ilgili tartışmak yerine nedense CHP ve genel başkanımızdan başka bir şey konuşmuyorlar. Bunun nedeni ise insanlara anlatacak bir şeylerinin olmaması. Her zaman ki gibi çamur siyasetinde var olan uzmanlıklarını kullanarak insanlar üzerinde bir algı oluşturulmaya çalışıyorlar. Amaç gündemi saptırmak ve vatandaşımızın ellerinden alacakları hakları duyurmamak. Ama bizler, vatanını seven tüm insanlar ve vatandaşlarımızla birlikte diktatörlük hayalleri kuranlara geçit vermeyeceğiz." dedi.

"MİLLETİN ÇIKARLARINI SAVUYORUZ"

Bu coğrafyada yaşayan ve vatanını seven tüm vatandaşların iktidarın kirli oyunlarını artık gördüğünü ifade eden Karaca açıklamasına şöyle devam etti; "Bizler kendi siyasi geleceğimiz ve hırslarımız için bu mücadeleyi vermiyoruz. Bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızı yani yarınlarımız için çabalıyoruz. 95 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yüzlerce şehit verilerek silah arkadaşlarıyla birlikte kazandığı ve bizlere emanet ettiği bu topraklara sahip çıkmak için çalışıyoruz. Milletin çıkarlarını, demokrasiyi savunuyoruz. Benim gibi düşünmeyen insanın da hakkı hukuku adaleti var, onu savunuyoruz." diye konuştu.

"BİR KİŞİYE YETKİ VERİLİYOR"

Referandumda "evet" çıkması halinde Mustafa Kemal Atatürk'e verilmeyen yetkilerin, 21. yüzyılın ilk çeyreğinde bir kişiye verileceğini vurgulayan Karaca, "Bu işin partilerle, şahıslarla ilgisi yok, bu iş demokrasi işi. Bütün partili vatandaşlarımız, Adalet ve Kalkınma Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili, Saadet Partili ve Vatan Partili bütün kardeşlerimize görevler düşüyor. Dayatılmak istenen dikta rejimine karşı hep birlikte mücadele edelim. Demokrasi hepimize lazım. Düşüncelerimiz, görüşlerimiz, kimliklerimiz farklı olabilir ama hepimiz huzur içinde yaşamak istiyoruz. Evimizde, şehrimizde, memleketimizde huzur olsun. Bir demokrasi dersini dünyaya haykıracağız. Hep birlikte demokrasiye sahip çıktık ve yeni bir tarih yazdık diyeceğiz." şeklinde konuştu. 

Son olarak anket sonuçlarının önemine değinen Karaca, sandıktan evet çıkarmak posterlerle, billboardlar ve milyonlar harcayarak devasal afişlerle sahte gülücükler saçanların bu halkı artık kandıramayacağını sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.