KALINKOZLULAR İFTARDA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2016 - 11:48, Güncelleme: 28.06.2016 - 11:48 3376+ kez okundu.
 

KALINKOZLULAR İFTARDA BULUŞTU

Çameli'nin Kalınkoz köylüleri Kayhan mahallesinde ilk kez düzenledikleri iftarda bir araya geldi.
Kalınkoz, Sosyal Kültürel Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği tarafından ilk kez organize edilen tanışma ve kaynaşma iftar yemeğine yaklaşık 950 kişi katıldı. Denizli'de yaşayan tüm Kalınkozluları bir araya getiren iftardan sonra herkes birbiriyle kaynaşma ve yıllar sonra görüşme fırsatı buldu. Kayhan Ticaret Borsası İlköğretim Okulu bahçesinde verilen yemeğe Kalınkoz dışından davetliler de katıldı. Kalıkozluların vazgeçilmez geleneği haline gelmesi beklenen İftar yemeğinde, köy halkı birbiriyle hasret giderme fırsatı da bulmuş oldu. Ve seneye tekrar buluşmak için sözleştiler.
Çameli'nin Kalınkoz köylüleri Kayhan mahallesinde ilk kez düzenledikleri iftarda bir araya geldi.

Kalınkoz, Sosyal Kültürel Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği tarafından ilk kez organize edilen tanışma ve kaynaşma iftar yemeğine yaklaşık 950 kişi katıldı. Denizli'de yaşayan tüm Kalınkozluları bir araya getiren iftardan sonra herkes birbiriyle kaynaşma ve yıllar sonra görüşme fırsatı buldu.

Kayhan Ticaret Borsası İlköğretim Okulu bahçesinde verilen yemeğe Kalınkoz dışından davetliler de katıldı. Kalıkozluların vazgeçilmez geleneği haline gelmesi beklenen İftar yemeğinde, köy halkı birbiriyle hasret giderme fırsatı da bulmuş oldu. Ve seneye tekrar buluşmak için sözleştiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.