KADIN KOLLARINDAN ÖVGÜ!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2016 - 03:09, Güncelleme: 08.10.2016 - 04:25 3484+ kez okundu.
 

KADIN KOLLARINDAN ÖVGÜ!

Bir dizi temaslarda bulunmak için dün sabah Denizli'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca ve çok sayıda partili kadınla birlikte Buldan, Güney ve Sarayköy ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
İlçe teşilatlarında gerçekleştirilen toplantılarda birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Köse, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini, yaşanılan gelişmelerin umut verici olmadığını ve bu sebeblerle birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunun altınını çizdi, tüm Türkiye'yi bir bütün olmaya davet etti. Kararlı bir mücadenin neler değiştirebileceği sıklıkla vurgulayan Başkan Köse, Denizli İl örgütüne övgüler yağdırdı. "Karsımda kendine güvenen, yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir örgüt buldum" ifadelerini kullanan Köse, "Gönül ister ki bu örgütün enerjisi Anadolu'ya, Doğu'ya, Güneydoğu'ya dalga dalga yayılsın. Ben yaklaşık 79 ilde çalışma yaptım, yaptığım çalışmalar içerisinde gördüm ki, CHP Denizli il örgütü çok güçlü bir örgüt. Özellikle kadın gücünün cok güçlü olduğunu görüyorum. Buradan aldığım bu güzel enerjiyi Anadolu'ya yaymaya devam edeceğim''dedi.  KADINA VURGU YAPTI! Buldan, Güney ve Sarayköy ilçelerine gerçekleştirilen ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Av. Gülizar Biçer Karaca ise, "Kadın Kolları Genel Başkanımızın lehrimize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Program süresi boyunca yaptığımız toplantılar ve temaslarda partililerimizle sohbet etme imkanı yakaladık. 'Türk kadının kararlı bir kimliğe sahip olduğu gerçeğini hatırlattık. Ve hep söylediğimiz gibi, 'HALKIN iktidarını kuruncaya kadar bu kararlı mücadeleyi sürüdüreceğiz." dedi. 
Bir dizi temaslarda bulunmak için dün sabah Denizli'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca ve çok sayıda partili kadınla birlikte Buldan, Güney ve Sarayköy ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe teşilatlarında gerçekleştirilen toplantılarda birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Köse, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini, yaşanılan gelişmelerin umut verici olmadığını ve bu sebeblerle birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunun altınını çizdi, tüm Türkiye'yi bir bütün olmaya davet etti.

Kararlı bir mücadenin neler değiştirebileceği sıklıkla vurgulayan Başkan Köse, Denizli İl örgütüne övgüler yağdırdı. "Karsımda kendine güvenen, yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir örgüt buldum" ifadelerini kullanan Köse, "Gönül ister ki bu örgütün enerjisi Anadolu'ya, Doğu'ya, Güneydoğu'ya dalga dalga yayılsın. Ben yaklaşık 79 ilde çalışma yaptım, yaptığım çalışmalar içerisinde gördüm ki, CHP Denizli il örgütü çok güçlü bir örgüt. Özellikle kadın gücünün cok güçlü olduğunu görüyorum. Buradan aldığım bu güzel enerjiyi Anadolu'ya yaymaya devam edeceğim''dedi. 

KADINA VURGU YAPTI!

Buldan, Güney ve Sarayköy ilçelerine gerçekleştirilen ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Av. Gülizar Biçer Karaca ise, "Kadın Kolları Genel Başkanımızın lehrimize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Program süresi boyunca yaptığımız toplantılar ve temaslarda partililerimizle sohbet etme imkanı yakaladık. 'Türk kadının kararlı bir kimliğe sahip olduğu gerçeğini hatırlattık. Ve hep söylediğimiz gibi, 'HALKIN iktidarını kuruncaya kadar bu kararlı mücadeleyi sürüdüreceğiz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.