İTTİFAK ADAYLARI BİR ARAYA GELDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2019 - 15:48, Güncelleme: 14.02.2019 - 16:00 3633+ kez okundu.
 

İTTİFAK ADAYLARI BİR ARAYA GELDİ

İttifak çatısı altında birleşen İYİ Parti ve CHP’nin Denizli Belediye Başkan Adayları, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.
Bu sabah North Point Otel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Millet İttifakı adayları, seçim çalışma süreci ve seçim kampanyası kapsamında değerlendirmelerde bulundular. Gerçekleştirilen toplantıya, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, ittifakın Denizli Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ve diğer 17 ilçede seçime girecek İYİ Parti ve CHP’Lİ başkan adayları katıldı. Kahvaltı programının ardından fotoğraf çekimi için otelde oluşturulan stüdyoya geçen adaylar birlikte poz verdi.
İttifak çatısı altında birleşen İYİ Parti ve CHP’nin Denizli Belediye Başkan Adayları, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Bu sabah North Point Otel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Millet İttifakı adayları, seçim çalışma süreci ve seçim kampanyası kapsamında değerlendirmelerde bulundular. Gerçekleştirilen toplantıya, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, ittifakın Denizli Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ve diğer 17 ilçede seçime girecek İYİ Parti ve CHP’Lİ başkan adayları katıldı.

Kahvaltı programının ardından fotoğraf çekimi için otelde oluşturulan stüdyoya geçen adaylar birlikte poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.