İŞİN İÇİNDEN DENİZLİ'DE ÇIKTI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2016 - 17:24, Güncelleme: 22.08.2016 - 17:24 3421+ kez okundu.
 

İŞİN İÇİNDEN DENİZLİ'DE ÇIKTI!

FETÖ/PDY Temizlik operasyonları kapsamında; tutuklanıp cezaevine konulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanlığını da yapan Erkan Karaaslan’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilişkileri ortaya çıktı.
FETÖ/PDY Temizlik operasyonları kapsamında; tutuklanıp cezaevine konulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanlığını da yapan Erkan Karaaslan’ın Denizli Büyükşehir "Kendi adına kurduğu E Yöntem A.Ş. ve Muhkem Limited Şirketi'yle yakınları adına kurduğu Glokal A.Ş., Belsay A.Ş., Vizyon Limited Şirketi ile Bekad ve Yekud adlı şirketler kanalıyla yerel yönetimler ve kamu kurumlarına "eğitim" ve "danışmanlık" adı altında ancak sözleşmelere uygun olmadan belediyelerden aylık 2 milyon 500 bin lira, yıllık toplam 30 milyon lira gelir sağladığını kaydedildi. Karaarslan'ın soygun çarkını daha iyi yürütebilmek için 74 belediyede kurup belediyeye devrettiği ya da kurulu bulunan şirketlere kendi adamlarını yerleştirdiği de öğrenildi. 2014 Nisan'da 2015 yılının Nisan ayı döneminde Karaarslan'a ait E Yöntem'in 62 belediyeyle; yine Karaarslan ile Mehmet Sinan Koraltan'a ait Muhkem adlı firmanın 8 belediyeyle; yanında çalışan Osman Çolak'a kurdurduğu Glokal adlı şirketle 6 belediyeyle; Karaarslan'ın koordinatörlüğünü üstlendiği Vizyon Yayıncılık adlı şirketle 14 belediyeyle; yine koordinatörlüğünü üstlendiği Bekad adlı şirketle 33 belediyeyle sözleşme imzaladığı anlaşıldı. Hangi belediyeler var? Karaarslan'ın 1 Nisan 2014-30 Nisan 2015 döneminde çalıştığı belediyeler şunlar: Aydın Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Uşak İl Özel İdaresi, Karşıyaka Belediyesi, Konak Belediyesi, Bornova Belediyesi, Bayraklı Belediyesi, Buca Belediyesi, Didim Belediyesi, Soma Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Bergama Belediyesi, Milas Belediyesi, Efeler Belediyesi, Koçarlı Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Söke Belediyesi yer alıyor " Kaynak: Yeniasır Gazetesi
FETÖ/PDY Temizlik operasyonları kapsamında; tutuklanıp cezaevine konulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanlığını da yapan Erkan Karaaslan’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi ile ilişkileri ortaya çıktı.

FETÖ/PDY Temizlik operasyonları kapsamında; tutuklanıp cezaevine konulan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanlığını da yapan Erkan Karaaslan’ın Denizli Büyükşehir "Kendi adına kurduğu E Yöntem A.Ş. ve Muhkem Limited Şirketi'yle yakınları adına kurduğu Glokal A.Ş., Belsay A.Ş., Vizyon Limited Şirketi ile Bekad ve Yekud adlı şirketler kanalıyla yerel yönetimler ve kamu kurumlarına "eğitim" ve "danışmanlık" adı altında ancak sözleşmelere uygun olmadan belediyelerden aylık 2 milyon 500 bin lira, yıllık toplam 30 milyon lira gelir sağladığını kaydedildi.

Karaarslan'ın soygun çarkını daha iyi yürütebilmek için 74 belediyede kurup belediyeye devrettiği ya da kurulu bulunan şirketlere kendi adamlarını yerleştirdiği de öğrenildi. 2014 Nisan'da 2015 yılının Nisan ayı döneminde Karaarslan'a ait E Yöntem'in 62 belediyeyle; yine Karaarslan ile Mehmet Sinan Koraltan'a ait Muhkem adlı firmanın 8 belediyeyle; yanında çalışan Osman Çolak'a kurdurduğu Glokal adlı şirketle 6 belediyeyle; Karaarslan'ın koordinatörlüğünü üstlendiği Vizyon Yayıncılık adlı şirketle 14 belediyeyle; yine koordinatörlüğünü üstlendiği Bekad adlı şirketle 33 belediyeyle sözleşme imzaladığı anlaşıldı.

Hangi belediyeler var?

Karaarslan'ın 1 Nisan 2014-30 Nisan 2015 döneminde çalıştığı belediyeler şunlar: Aydın Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Uşak İl Özel İdaresi, Karşıyaka Belediyesi, Konak Belediyesi, Bornova Belediyesi, Bayraklı Belediyesi, Buca Belediyesi, Didim Belediyesi, Soma Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Bergama Belediyesi, Milas Belediyesi, Efeler Belediyesi, Koçarlı Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Söke Belediyesi yer alıyor "

Kaynak: Yeniasır Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.