İŞ DÜNYASINI YASA BOĞAN ÖLÜM

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 15:00, Güncelleme: 09.04.2019 - 15:00 3507+ kez okundu.
 

İŞ DÜNYASINI YASA BOĞAN ÖLÜM

Denizli’nin sevilen işadamlarından Ali Yavuzçehre, bu sabah hayatını kaybetti
Uzun süredir  tedavisi devam eden Denizli Sanayi Odası eski Başkanlarından Ek-Pen’in kurucusu ve aynı zamanda siyasi kariyeri ile bilinen Ali Yavuzçehre,  tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Bir süredir tedavisi süren 72 yaşındaki duayen işadamı Ali Yavuzçehre’nin bu sabah 11.30’da hayata veda etti.  Vefat haberi ile iş dünyasını yasa boğan Yavuzçehre’nin cenazesi yarın (Çarşamba) Ulu Camii’de öğle namazına müteakiben kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek. İş hayatındaki başarılı çalışmalarının yanı sıra siyasi geçmişi ile de bilinen Yavuzçehre, 1994 yılında Anavatan Partisi’nden Denizli Belediye Başkan Adayı olmuştu.
Denizli’nin sevilen işadamlarından Ali Yavuzçehre, bu sabah hayatını kaybetti

Uzun süredir  tedavisi devam eden Denizli Sanayi Odası eski Başkanlarından Ek-Pen’in kurucusu ve aynı zamanda siyasi kariyeri ile bilinen Ali Yavuzçehre,  tedavi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Bir süredir tedavisi süren 72 yaşındaki duayen işadamı Ali Yavuzçehre’nin bu sabah 11.30’da hayata veda etti.  Vefat haberi ile iş dünyasını yasa boğan Yavuzçehre’nin cenazesi yarın (Çarşamba) Ulu Camii’de öğle namazına müteakiben kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.
İş hayatındaki başarılı çalışmalarının yanı sıra siyasi geçmişi ile de bilinen Yavuzçehre, 1994 yılında Anavatan Partisi’nden Denizli Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.