İNTİHAR MI CİNAYET Mi DENİLMİŞTİ?

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 09:52, Güncelleme: 28.01.2019 - 09:52 4109+ kez okundu.
 

İNTİHAR MI CİNAYET Mi DENİLMİŞTİ?

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 3 gün önce 7'nci kattan düşüp ölen üniversiteli Ayçin Işık'ın, olay anında evde bulunan arkdaşının ifadesi ortaya çıktı.
Korkunç olay 3 gün önce 02.00 sıralarında Denizli Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı'ndaki lüks bir sitede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi İzmirli Ayçin Işık, ev arkadaşı Burçin A. ile birlikte kaldığı apartman dairesinin balkonundan düştü. 30 metreden beton zemine çakılan Işık, komşularının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Yeniasır Gazetesi’nin haberine göre, O sırada Ayçin Işık'ın yanında bulunan ev arkadaşı Burçin A'nın ifadesinde Işık'ın intihar edeceğini söylediğini, engellemek için uğraştığını ancak başaramadığını söylediği ortaya çıktı. Polis olayı aydınlatmak için genç kızın arkadaşlarının ve ailesinin de bilgisine başvurduğu öğrenildi.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 3 gün önce 7'nci kattan düşüp ölen üniversiteli Ayçin Işık'ın, olay anında evde bulunan arkdaşının ifadesi ortaya çıktı.

Korkunç olay 3 gün önce 02.00 sıralarında Denizli Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı'ndaki lüks bir sitede meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi İzmirli Ayçin Işık, ev arkadaşı Burçin A. ile birlikte kaldığı apartman dairesinin balkonundan düştü. 30 metreden beton zemine çakılan Işık, komşularının ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Yeniasır Gazetesi’nin haberine göre, O sırada Ayçin Işık'ın yanında bulunan ev arkadaşı Burçin A'nın ifadesinde Işık'ın intihar edeceğini söylediğini, engellemek için uğraştığını ancak başaramadığını söylediği ortaya çıktı. Polis olayı aydınlatmak için genç kızın arkadaşlarının ve ailesinin de bilgisine başvurduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.