TRAKTÖR KAZASI YİNE CAN ALDI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2017 - 06:33, Güncelleme: 10.08.2017 - 06:33 4001+ kez okundu.
 

TRAKTÖR KAZASI YİNE CAN ALDI!

Traktör kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Çivril'di. Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.
Denizli'nin Çivril ilçesi Karayahşiler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. İddiaya göre, 55 yaşındaki Halil Ersoy, hayvanlarını beslemek için tarlasına gitti. Kurutma kanalından geçmeye çalıştığı sırada ise, traktörün kontrolünü kaybetti.  Devrilen traktörün altında sıkışan Ersoy’u diğer tarlalarda sulama yapan çiftçiler kurtarmaya çalıştı. Olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri uzun süre yaralı şahsı kurtarmaya çalıştı. Bir süre sonra traktörün altından çıkartılanHalil Ersoy’un öldüğü belirlendi. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemeden sonra Ersoy’un cenazesi otopsi için Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Halil E.’un bir çocuk babası olduğu belirtildi.
Traktör kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Çivril'di. Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Denizli'nin Çivril ilçesi Karayahşiler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. İddiaya göre, 55 yaşındaki Halil Ersoy, hayvanlarını beslemek için tarlasına gitti. Kurutma kanalından geçmeye çalıştığı sırada ise, traktörün kontrolünü kaybetti.  Devrilen traktörün altında sıkışan Ersoy’u diğer tarlalarda sulama yapan çiftçiler kurtarmaya çalıştı. Olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri uzun süre yaralı şahsı kurtarmaya çalıştı. Bir süre sonra traktörün altından çıkartılanHalil Ersoy’un öldüğü belirlendi. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemeden sonra Ersoy’un cenazesi otopsi için Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken Halil E.’un bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.