KORKUTAN KAZA!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2017 - 20:35, Güncelleme: 09.08.2017 - 20:47 4004+ kez okundu.
 

KORKUTAN KAZA!

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi İstasyon ve 2. Ticari Yol Kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi.
İddiaya göre, motosiklet sürücüsü ve belediye otobüsünün karıştığı kazada yürekler ağızlara geldi. Trafik kurallarının ihlali sonucu meydana geldiği ileri sürülen kazada, motosiklet sürücüsü belediye otobüsüne çarptı. Kaza sonrası otobüsün tomponu yere düşerken, motosiklet sürücüsü ise yola savruldu. Çarpmanın şiddeti ile asfalta çarpan sürücüye ilk müdehaleyi çevrediki vatandaşlar yaptı. Kaza sonrası yaşanan paniğin ardından olay yerine 112 servisi çağırıldı.  Yaralılara 112 tarafından ilk müdehalenin yapıldığı öğrenilirken sürücülerin durumu ve isimleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 
Denizli'nin Merkezefendi İlçesi İstasyon ve 2. Ticari Yol Kavşağında akşam saatlerinde meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi.

İddiaya göre, motosiklet sürücüsü ve belediye otobüsünün karıştığı kazada yürekler ağızlara geldi. Trafik kurallarının ihlali sonucu meydana geldiği ileri sürülen kazada, motosiklet sürücüsü belediye otobüsüne çarptı. Kaza sonrası otobüsün tomponu yere düşerken, motosiklet sürücüsü ise yola savruldu. Çarpmanın şiddeti ile asfalta çarpan sürücüye ilk müdehaleyi çevrediki vatandaşlar yaptı. Kaza sonrası yaşanan paniğin ardından olay yerine 112 servisi çağırıldı. 

Yaralılara 112 tarafından ilk müdehalenin yapıldığı öğrenilirken sürücülerin durumu ve isimleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.