CİNAYET İŞLEDİLER!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2018 - 18:36, Güncelleme: 16.12.2018 - 22:51 2771+ kez okundu.
 

CİNAYET İŞLEDİLER!

Kan Donduran Cnayette Tüm Detaylar Ortaya Çıktı
Denizlili 30 yaşındaki İsa İley, arkadaşı olan evli çiftle birlikte şahsına ait araçla evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Aradan geçen zaman içinde kendisinden haber alınamayan İsa İley'in ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. İley'i bulmak için jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışma başlatmıştı. Otomobil Denizli’de jantları ve plakası sökülmüş olarak bulunurken dün de İsa İley'in cesedine Elmalı ilçesi İlla mahallesinde boş bir arazide bulundu. İley'in cesedi, olay yerindeki ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin netleşmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. İSA İLEYİN KATİLLERİ ARKADAŞLARI ÇIKTI Olayla ilgili olarak başlatılan operasyonla birlikte jandarma kısa sürede katil zanlılarını tespit etti. Zanlıların yakalanması için yapılan baskınlarda F.Ö. ve Ç.Ö., Denizli’de bir apartta jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar ilk ifadelerinde, amaçlarının İsa İley'i öldürmek değil, kullanmadığı 87 model otomobili gasp edip, parçalayıp satmak olduğunu söylediler. Şüpheliler, İley'in evinde yemek yiyip alkol aldıktan sonra, başına sert bir cisim ile vurduklarını, ardından İley'i bu otomobilin bağajına koyup olay yerinden ayrıldıklarını itifaf ettiler. Zanlılar, İley’in cesedini İlla Mahallesine bıraktıklarını, sonra ise tanınmamak için aracın plakasını ve jant kapaklarını söktüklerini, otomobili de Denizli Otobüs terminalinin yakınlarına bıraktıklarını itiraf ettiler.  Otobüsle Manisa Alaşehir'e geçtiklerini söyleyen zanlılar, burada 3 gün yine müzikli bir restorantta program yaptıklarını itiraf etti. Hiç bir şey olmamış gibi eğlenmeye devamn ettiklerini söylediler. Jandarmada sorguları tamamladıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Kan Donduran Cnayette Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Denizlili 30 yaşındaki İsa İley, arkadaşı olan evli çiftle birlikte şahsına ait araçla evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Aradan geçen zaman içinde kendisinden haber alınamayan İsa İley'in ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. İley'i bulmak için jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışma başlatmıştı. Otomobil Denizli’de jantları ve plakası sökülmüş olarak bulunurken dün de İsa İley'in cesedine Elmalı ilçesi İlla mahallesinde boş bir arazide bulundu. İley'in cesedi, olay yerindeki ilk incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin netleşmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

İSA İLEYİN KATİLLERİ ARKADAŞLARI ÇIKTI

Olayla ilgili olarak başlatılan operasyonla birlikte jandarma kısa sürede katil zanlılarını tespit etti. Zanlıların yakalanması için yapılan baskınlarda F.Ö. ve Ç.Ö., Denizli’de bir apartta jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar ilk ifadelerinde, amaçlarının İsa İley'i öldürmek değil, kullanmadığı 87 model otomobili gasp edip, parçalayıp satmak olduğunu söylediler. Şüpheliler, İley'in evinde yemek yiyip alkol aldıktan sonra, başına sert bir cisim ile vurduklarını, ardından İley'i bu otomobilin bağajına koyup olay yerinden ayrıldıklarını itifaf ettiler. Zanlılar, İley’in cesedini İlla Mahallesine bıraktıklarını, sonra ise tanınmamak için aracın plakasını ve jant kapaklarını söktüklerini, otomobili de Denizli Otobüs terminalinin yakınlarına bıraktıklarını itiraf ettiler. 

Otobüsle Manisa Alaşehir'e geçtiklerini söyleyen zanlılar, burada 3 gün yine müzikli bir restorantta program yaptıklarını itiraf etti. Hiç bir şey olmamış gibi eğlenmeye devamn ettiklerini söylediler.

Jandarmada sorguları tamamladıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.