AYNI ARAÇ İKİ KERE SATILIĞA ÇIKTI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2018 - 16:03, Güncelleme: 16.12.2018 - 16:03 4082+ kez okundu.
 

AYNI ARAÇ İKİ KERE SATILIĞA ÇIKTI!

Bak sen şu uyanığa!
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşayan Efe Korkmaz isimli bir vatandaş, otomobilini satmak için  bir internet sitesinde satılık ilanı yayınladı. Aracını beğenen ve kendisine Denizli'den arayarak araç için pazarlık eden bir kişi ile bür süre telefonla konuştu. Aracı almaya niyetli olduğunu gösteren telefonlar açan uyanık dolandırıcı son olarak, Efe Korkmaz'dan aracın ruhsat bilgilerini istedi. Araca talip olan kişiye gövenen ve istediği bilgileri kendisine veren Efe Korkmaz, başına geleceklerden habersiz aracını satılacağı düşüncesi ile beklemeye başladı.  KENDİ ARACINI GÖRÜNCE... Denizli’den arayıp araca talip olan bir uyanık dolandırıcı, ruhsat bilgileri dahil her şeyi aldıktan sonra aracı kendi malı gibi internete koyup, çok daha uygun fiyata satışa çıkardı.  Ruhsat bilgilerini sigorta için istediklerini ve kendisinin de güvenip verdiğini söyleyen Efe Korkmaz, internette araç arayışında kendi arabasının bütün bilgileri telefonla alan uyanık tarafından çok uygun fiyata satışa çıkarıldığını gördü. SAHTE EVRAKLARLA SATACAKLARDI Aracın bilgileri ile aracın gerçek sahibinin olması gerekirken kendi bilgilerinin olduğu sahte ruhsat bile düzenledikleri öğrenilen dolandırıcılar, aldıkları bilgilerle başkalarına tuzak kurmuştu. Dolandırıcının derdinin de kurduğu oyunda tuzağa düşürdüğü kişiden kapora almak olduğu öğrenildi. Şüpheliler, Denizli’de internete verdiği ilanla vatandaşları dolandırmaya çalıştı ancak başarılı olmadı. Aracın gerçek sahibi Efe Korkmaz, uyanık adamı aradı ve sonrasında ne diyeceğini bilemedi. Showtv ise haber bülteninde bu dolandırıcılık yöntemini kamuoyuna duyurdu.
Bak sen şu uyanığa!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşayan Efe Korkmaz isimli bir vatandaş, otomobilini satmak için  bir internet sitesinde satılık ilanı yayınladı. Aracını beğenen ve kendisine Denizli'den arayarak araç için pazarlık eden bir kişi ile bür süre telefonla konuştu. Aracı almaya niyetli olduğunu gösteren telefonlar açan uyanık dolandırıcı son olarak, Efe Korkmaz'dan aracın ruhsat bilgilerini istedi. Araca talip olan kişiye gövenen ve istediği bilgileri kendisine veren Efe Korkmaz, başına geleceklerden habersiz aracını satılacağı düşüncesi ile beklemeye başladı. 

KENDİ ARACINI GÖRÜNCE...

Denizli’den arayıp araca talip olan bir uyanık dolandırıcı, ruhsat bilgileri dahil her şeyi aldıktan sonra aracı kendi malı gibi internete koyup, çok daha uygun fiyata satışa çıkardı.  Ruhsat bilgilerini sigorta için istediklerini ve kendisinin de güvenip verdiğini söyleyen Efe Korkmaz, internette araç arayışında kendi arabasının bütün bilgileri telefonla alan uyanık tarafından çok uygun fiyata satışa çıkarıldığını gördü.

SAHTE EVRAKLARLA SATACAKLARDI

Aracın bilgileri ile aracın gerçek sahibinin olması gerekirken kendi bilgilerinin olduğu sahte ruhsat bile düzenledikleri öğrenilen dolandırıcılar, aldıkları bilgilerle başkalarına tuzak kurmuştu. Dolandırıcının derdinin de kurduğu oyunda tuzağa düşürdüğü kişiden kapora almak olduğu öğrenildi. Şüpheliler, Denizli’de internete verdiği ilanla vatandaşları dolandırmaya çalıştı ancak başarılı olmadı. Aracın gerçek sahibi Efe Korkmaz, uyanık adamı aradı ve sonrasında ne diyeceğini bilemedi. Showtv ise haber bülteninde bu dolandırıcılık yöntemini kamuoyuna duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.