İlk Başvuru Demir'den

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2015 - 17:11, Güncelleme: 17.02.2015 - 17:55 3388+ kez okundu.
 

İlk Başvuru Demir'den

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili olmak için adı geçen isimlerin başında gelen eski baro başkanı olan Avukat Adil Demir, parti genel merkezine giderek CHP'li aday adayları arasında ilk başvuruyu yapan isim oldu.
 CHP'nin Denizli'deki milletvekili adayları arasındaki yer alan en iddialı isimleri arasında gösterilen Avukat Adil Demir, parti genel merkezine giderek ilk başvuruyu yapan isim oldu. Daha önce Denizli'de baro başkanlı yapan ve geçtiğimiz seçimlerde aday olarak seçimlere giren ve ön seçimin ardından kendisine üçüncü sıradan yer bulan ancak seçilemeyen Adil Demir, bu seçimlerde milletvikilliği sürecinde partinin Denizli'den ilk adımı atan aday adayı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine yaptığı başvuruyu Genel Başkan Yardımcılarından Bülent Tezcan'a yapan Demir, yine başvuru alındı belgesini bizzat Tezcan'ın elinden aldı.  Baro Başkanlığı dönemi ve siyaset hayatında yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan Adil Demir'in, CHP'nin Denizli kanadındaki milletvekili adaylarından en iddialı isimler arasında gösteriliyor.  
Cumhuriyet Halk Partisi'nde 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili olmak için adı geçen isimlerin başında gelen eski baro başkanı olan Avukat Adil Demir, parti genel merkezine giderek CHP'li aday adayları arasında ilk başvuruyu yapan isim oldu.
 CHP'nin Denizli'deki milletvekili adayları arasındaki yer alan en iddialı isimleri arasında gösterilen Avukat Adil Demir, parti genel merkezine giderek ilk başvuruyu yapan isim oldu. Daha önce Denizli'de baro başkanlı yapan ve geçtiğimiz seçimlerde aday olarak seçimlere giren ve ön seçimin ardından kendisine üçüncü sıradan yer bulan ancak seçilemeyen Adil Demir, bu seçimlerde milletvikilliği sürecinde partinin Denizli'den ilk adımı atan aday adayı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine yaptığı başvuruyu Genel Başkan Yardımcılarından Bülent Tezcan'a yapan Demir, yine başvuru alındı belgesini bizzat Tezcan'ın elinden aldı. 
Baro Başkanlığı dönemi ve siyaset hayatında yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan Adil Demir'in, CHP'nin Denizli kanadındaki milletvekili adaylarından en iddialı isimler arasında gösteriliyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.