İKİ KARDEŞİ DENİZ AYIRDI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2017 - 17:00, Güncelleme: 07.07.2017 - 17:40 3393+ kez okundu.
 

İKİ KARDEŞİ DENİZ AYIRDI

Biri Denizli'de diğeri Muğla'da görev yapan iki kardeş, tatil için gittikleri Akyaka'nın Azmak koyunda faciayı yaşadı.
Biri Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda diğeri ise Muğla İl Jandarma komutanlığında Uzman ve Astsubay olarak görev yapan iki kardeş, tatil için gittikleri sahilde kabusu yaşadılar. Edinilen bilgiye göre serinlemek için Denizli giren Astsubay Çavuş Hasan Hüseyin Çaldır (27) ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Mesut Çaldır (26) tatil için geldikleri Akyaka'da serinlemek için denize girdiler. Ters akıntıya kapılan iki kardeşler boğulmak üzereyken çevredekilerin yardımı ile sudan çıkartıldı. Olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan kardeşlerden Mesut Çaldır tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.  Denizli 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Uzman Onbaşı Mesut Çıldır, Muğla'da serinlemek amacıyla girdiği denizde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Çıldır, Denizli'de toprağa verildi.
Biri Denizli'de diğeri Muğla'da görev yapan iki kardeş, tatil için gittikleri Akyaka'nın Azmak koyunda faciayı yaşadı.

Biri Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda diğeri ise Muğla İl Jandarma komutanlığında Uzman ve Astsubay olarak görev yapan iki kardeş, tatil için gittikleri sahilde kabusu yaşadılar. Edinilen bilgiye göre serinlemek için Denizli giren Astsubay Çavuş Hasan Hüseyin Çaldır (27) ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Mesut Çaldır (26) tatil için geldikleri Akyaka'da serinlemek için denize girdiler. Ters akıntıya kapılan iki kardeşler boğulmak üzereyken çevredekilerin yardımı ile sudan çıkartıldı. Olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılan kardeşlerden Mesut Çaldır tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı. 

Denizli 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli Piyade Uzman Onbaşı Mesut Çıldır, Muğla'da serinlemek amacıyla girdiği denizde akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Çıldır, Denizli'de toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.