İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 19:05, Güncelleme: 22.01.2019 - 19:05 4159+ kez okundu.
 

İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesini ittifak çatısı altında birleştiği İYİ Parti’ye bırakan CHP’de sular durulmuyor. İyi Parti’nin Pamukkale ilçesini de ısrarla istemesi, Denizli’de işleri zora soktu.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ittifak çatısı altında bir araya gelen CHP ve İYİ Parti arasında süren aday belirleme süreci, Denizli’de çıkmaza girdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında devam eden pazarlık, Pamukkale’de tıkanmış gibi görünüyor. CHP Genel Merkezi tarafından aylar önce ismi açıklanan Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın adaylığının geri çekileceği iddiaları Denizli’de günün konusu oldu. KARACA: EL SIKIŞMADILAR Yaşanan gelişmeler üzerine kendisi ile görüştüğümüz CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve görüşmelerin devam ettiğini, iki lider arasında henüz bir anlaşma sağlanmadığını söyledi. Karaca, “Sayın Genel Başkanımızla bizzat Pamukkale için görüştüm. Kendisi henüz bir anlaşma sağlanmadığını söyledi. Sürecin devam ettiğini, İyi Parti cephesinin Pammukkale için çok ısrarcı olduğunu ancak kesin bir sonuca varmadıklarını bana söyledi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine bu söylentileri sorduğumda bana verdiği cevap şöyle oldu; 'Pamukkale’yi İyi Parti’ye vermemiz gibi bir durum yok. Onlara vermemizin bir anlam ifade etmeyeceğini ve bir faydasının olmayacağını Akşener’e anlattım. Pazarlıklar devam ediyor ama henüz el sıkışmadık." Öte yandan henüz bir anlaşma yada bir el sıkışma olmadığını kaydeden Karaca, çıkan haber ve  söylentilerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.
Denizli Büyükşehir Belediyesini ittifak çatısı altında birleştiği İYİ Parti’ye bırakan CHP’de sular durulmuyor. İyi Parti’nin Pamukkale ilçesini de ısrarla istemesi, Denizli’de işleri zora soktu.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ittifak çatısı altında bir araya gelen CHP ve İYİ Parti arasında süren aday belirleme süreci, Denizli’de çıkmaza girdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında devam eden pazarlık, Pamukkale’de tıkanmış gibi görünüyor. CHP Genel Merkezi tarafından aylar önce ismi açıklanan Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın adaylığının geri çekileceği iddiaları Denizli’de günün konusu oldu.

KARACA: EL SIKIŞMADILAR

Yaşanan gelişmeler üzerine kendisi ile görüştüğümüz CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve görüşmelerin devam ettiğini, iki lider arasında henüz bir anlaşma sağlanmadığını söyledi. Karaca, “Sayın Genel Başkanımızla bizzat Pamukkale için görüştüm. Kendisi henüz bir anlaşma sağlanmadığını söyledi. Sürecin devam ettiğini, İyi Parti cephesinin Pammukkale için çok ısrarcı olduğunu ancak kesin bir sonuca varmadıklarını bana söyledi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine bu söylentileri sorduğumda bana verdiği cevap şöyle oldu; 'Pamukkale’yi İyi Parti’ye vermemiz gibi bir durum yok. Onlara vermemizin bir anlam ifade etmeyeceğini ve bir faydasının olmayacağını Akşener’e anlattım. Pazarlıklar devam ediyor ama henüz el sıkışmadık."

Öte yandan henüz bir anlaşma yada bir el sıkışma olmadığını kaydeden Karaca, çıkan haber ve  söylentilerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.