HER YERDE KIZINI ARIYOR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 11:07, Güncelleme: 25.02.2019 - 11:07 3383+ kez okundu.
 

HER YERDE KIZINI ARIYOR

Didim'den Denizli’ye gelen Gülşen Ünlü isimli genç  hemşireden 40 gündür haber alınamıyor.
Alınan bilgilere göre, Didim’den Denizli’ye hastanede çalışmak için gelen Gülşen Ünlü (21) isimli genç hemşire annesi ile görüşmesinin arasından tam 41 gün geçti. 16 Ocak 2019 tarihinde Denizli'ye geldikten sonra annesi Huriye G. ile  telefonla yaptığı görüşmesinde çalışmak için başvurduğu hastaneden haber beklediğini olumsuz olursa geri geleceğini söyledi. Bu görüşmesinden sonra anne Huriye G. bir daha haber alamadığı kızını arıyor.  Son görüşmesinden sonra telefonlarına ulaşamayan sosyal medya hesapları kapanan kızı için polise kayıp ihbarında bulundu. Kendi çabası ile de aramalara devam eden anne 41 gündür kızına ulaşamayınca sosyal medya hesabından vatandaşlardan yardım istedi. Annenin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımdaki haykırışı yürekleri burktu.  Genç kızın annesi kızını görenlerin insaniyetlik namına güvenlik güçlerine veya 0 545 861 71 06 nolu telefonu aramalarını istedi.
Didim'den Denizli’ye gelen Gülşen Ünlü isimli genç  hemşireden 40 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgilere göre, Didim’den Denizli’ye hastanede çalışmak için gelen Gülşen Ünlü (21) isimli genç hemşire annesi ile görüşmesinin arasından tam 41 gün geçti. 16 Ocak 2019 tarihinde Denizli'ye geldikten sonra annesi Huriye G. ile  telefonla yaptığı görüşmesinde çalışmak için başvurduğu hastaneden haber beklediğini olumsuz olursa geri geleceğini söyledi. Bu görüşmesinden sonra anne Huriye G. bir daha haber alamadığı kızını arıyor.  Son görüşmesinden sonra telefonlarına ulaşamayan sosyal medya hesapları kapanan kızı için polise kayıp ihbarında bulundu. Kendi çabası ile de aramalara devam eden anne 41 gündür kızına ulaşamayınca sosyal medya hesabından vatandaşlardan yardım istedi. Annenin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımdaki haykırışı yürekleri burktu. 

Genç kızın annesi kızını görenlerin insaniyetlik namına güvenlik güçlerine veya 0 545 861 71 06 nolu telefonu aramalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.