HAPİS CEZASI GELİYOR!!!

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2016 - 18:14, Güncelleme: 22.06.2016 - 18:14 3351+ kez okundu.
 

HAPİS CEZASI GELİYOR!!!

Gümrük Bakanı: Ödenmeyen Çek İçin Ertelenmeyecek Hapis Cezası Geliyor
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, ticari hayatla ilgili önemli bir değişikliğin yakında hayata geçeceğini söyledi. Tüfenkçi ödenmeyen çeke hapis cezası uygulamasının yeniden başlayacağını belirtti. CEZA ERTELENMEYECEK Bülent Tüfenkçi CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, ödenmeyen çek için 6 ay ile 1 yıl arası hapis cezası verileceğini ve cezanın ertelenmeyeceğini söyledi. NE ZAMAN HAYATA GEÇECEK? Tüfenkçi, Meclis tatile girmeden gerekli düzenlemenin maliye paketi ile birlikte yasalaşacağını söyledi.
Gümrük Bakanı: Ödenmeyen Çek İçin Ertelenmeyecek Hapis Cezası Geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, ticari hayatla ilgili önemli bir değişikliğin yakında hayata geçeceğini söyledi. Tüfenkçi ödenmeyen çeke hapis cezası uygulamasının yeniden başlayacağını belirtti.

CEZA ERTELENMEYECEK

Bülent Tüfenkçi CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, ödenmeyen çek için 6 ay ile 1 yıl arası hapis cezası verileceğini ve cezanın ertelenmeyeceğini söyledi.

NE ZAMAN HAYATA GEÇECEK?

Tüfenkçi, Meclis tatile girmeden gerekli düzenlemenin maliye paketi ile birlikte yasalaşacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.