GÖKYÜZÜNDE RENK CÜMBÜŞÜ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 12:49, Güncelleme: 18.01.2018 - 12:49 3591+ kez okundu.
 

GÖKYÜZÜNDE RENK CÜMBÜŞÜ

Yağmur sonrası renkli görüntüler
Denizli (İHA) - Denizli'de sabah saatlerinde güneşli hava yerini yağmura bırakırken, şehri kaplayan sis ve bulutlara gökkuşağı da eklenince ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kış mevsiminde hasretle kar bekleyen Denizlililer yeni güne parçalı bulutlu bir havayla uyandı. Şehri kaplayan sis, bulutlar ve yağmur sonrası beliren gökkuşağı gökyüzünde ayrı bir renk cümbüsü yarattı. Ara ara yağan yağmur sonrası çıkan gökkuşağının renkleri görülmeye değerdi.    DENİZLİ HABERLERİ * HABERLER DENİZLİ * HABER DENİZLİ * DENİZLİ HABER * DENİZLİ KENT HABER * 
Yağmur sonrası renkli görüntüler

Denizli (İHA) - Denizli'de sabah saatlerinde güneşli hava yerini yağmura bırakırken, şehri kaplayan sis ve bulutlara gökkuşağı da eklenince ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Kış mevsiminde hasretle kar bekleyen Denizlililer yeni güne parçalı bulutlu bir havayla uyandı. Şehri kaplayan sis, bulutlar ve yağmur sonrası beliren gökkuşağı gökyüzünde ayrı bir renk cümbüsü yarattı. Ara ara yağan yağmur sonrası çıkan gökkuşağının renkleri görülmeye değerdi. 

 

DENİZLİ HABERLERİ * HABERLER DENİZLİ * HABER DENİZLİ * DENİZLİ HABER * DENİZLİ KENT HABER * 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.