GENEL KURUL YAPILAMADI

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2018 - 19:37, Güncelleme: 20.09.2018 - 19:37 3714+ kez okundu.
 

GENEL KURUL YAPILAMADI

Denizlispor'da olağanüstü genel kurul ertelendi 
DENİZLİ (AA) - Aidatını ödeyen 506 üyenin katılımıyla yapılması planlanan toplantının gerçekleştirileceği Denizli Atatürk Stadı'na 4 kişi geldi. Çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk aranmaksızın 28 Eylül Cuma günü yapılacak. - "Adaylığını açıklayanları destekleyeceğiz" Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, gazetecilere yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurul kararı almalarına rağmen kimsenin yönetime aday olmadığını ifade etti.  Kendisinin de aday olmadığını hatırlatan Üstek, "Aday olmayacağımı daha önce de söyledim. Yeniden belirtiyorum: Adaylığını açıklayanları destekleyeceğiz. Çeşitli gerekçelerle olağanüstü genel kurul kararı almıştık. Aday çıkmadı. Böyle şeylerden sadece Denizlispor'umuz zarar görüyor. Haftaya yeni başkan seçilecektir." ifadelerini kullandı.
Denizlispor'da olağanüstü genel kurul ertelendi 

DENİZLİ (AA) - Aidatını ödeyen 506 üyenin katılımıyla yapılması planlanan toplantının gerçekleştirileceği Denizli Atatürk Stadı'na 4 kişi geldi.

Çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk aranmaksızın 28 Eylül Cuma günü yapılacak.

- "Adaylığını açıklayanları destekleyeceğiz"

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, gazetecilere yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurul kararı almalarına rağmen kimsenin yönetime aday olmadığını ifade etti. 

Kendisinin de aday olmadığını hatırlatan Üstek, "Aday olmayacağımı daha önce de söyledim. Yeniden belirtiyorum: Adaylığını açıklayanları destekleyeceğiz. Çeşitli gerekçelerle olağanüstü genel kurul kararı almıştık. Aday çıkmadı. Böyle şeylerden sadece Denizlispor'umuz zarar görüyor. Haftaya yeni başkan seçilecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.