Genç Avukatlar Chp Dedi

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2014 - 16:36, Güncelleme: 19.09.2014 - 16:38 3619+ kez okundu.
 

Genç Avukatlar Chp Dedi

Gündemde olan Avukatlık Kanunu taslağı ile ilgili ziyaret turuna devam eden Denizli Barosu Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu CHP Denizli İl Başkanı Av. B. Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.
Türkiye Genç Avukatlar Kurultayı Dönem Sözcüsü Baro olma görevini de yürüttüklerini  ifade eden Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Uğur COŞKUN; Avukatlık Kanunu taslağının hem mesleğin itibarını hem de bağımsızlığını tehlikeye atan bir çok düzenlemeye sahip olduğunu ifade etti. ‘avukatlık anonim şirketi’, ‘avukatlık limited şirketi’ gibi şirketleşme ve şubeleşmenin, yabancı avukatlık şirketlerinin zımnen de olsa Türkiye’de faaliyetlerinin önün açılması gibi düzenlemelerin avukatlık mesleğinin sorunlarına çözümden ziyade yeni sorunlar ekleyeceğine dikkat çekerek TBMM ve Siyasi Partiler nezdinde yapacakları temaslar öncesi Çavuşoğlu’ndan destek istedi.   Kendisinin de avukat olduğunu hatırlatan B. Nuri Çavuşoğlu avukatlık mesleğinin daha iyi şartlarda icra edilebilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ve taslağı kendisinin de incelediğini ifade ederek; AKP’nin dayatmacı anlayışının bir ürünü olan yasa taslağının asıl amacının Baroların ve avukatların seslerini kısmak olduğunu söyledi.   
Gündemde olan Avukatlık Kanunu taslağı ile ilgili ziyaret turuna devam eden Denizli Barosu Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu CHP Denizli İl Başkanı Av. B. Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti.
Türkiye Genç Avukatlar Kurultayı Dönem Sözcüsü Baro olma görevini de yürüttüklerini  ifade eden Denizli Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Uğur COŞKUN; Avukatlık Kanunu taslağının hem mesleğin itibarını hem de bağımsızlığını tehlikeye atan bir çok düzenlemeye sahip olduğunu ifade etti. ‘avukatlık anonim şirketi’, ‘avukatlık limited şirketi’ gibi şirketleşme ve şubeleşmenin, yabancı avukatlık şirketlerinin zımnen de olsa Türkiye’de faaliyetlerinin önün açılması gibi düzenlemelerin avukatlık mesleğinin sorunlarına çözümden ziyade yeni sorunlar ekleyeceğine dikkat çekerek TBMM ve Siyasi Partiler nezdinde yapacakları temaslar öncesi Çavuşoğlu’ndan destek istedi.  
Kendisinin de avukat olduğunu hatırlatan B. Nuri Çavuşoğlu avukatlık mesleğinin daha iyi şartlarda icra edilebilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ve taslağı kendisinin de incelediğini ifade ederek; AKP’nin dayatmacı anlayışının bir ürünü olan yasa taslağının asıl amacının Baroların ve avukatların seslerini kısmak olduğunu söyledi.   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.