Fırtına ve Yağmur Uyarısı!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2016 - 13:46, Güncelleme: 07.10.2016 - 13:46 3816+ kez okundu.
 

Fırtına ve Yağmur Uyarısı!

Gece saatlerinden itibaren Denizli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul'un batı çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji yarın için 11 ilde fırtına uyarısında bulundu...
Gece saatlerinden itibaren Denizli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul'un batı çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji yarın için 11 ilde fırtına uyarısında bulundu Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yurdun kuzeyi ile zamanla batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Balıkesir, İstanbul'un batı çevreleri ile Denizli'nin kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yarın (08.10.2016 Cumartesi) yurdun batı kesimlerinde güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli olarak esecek rüzgarın; Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale ve Konya çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-75 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi. Kuvvetli rüzgarların saat 08.00 ile 16.00 arası etkili olması bekleniyor.  
Gece saatlerinden itibaren Denizli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul'un batı çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji yarın için 11 ilde fırtına uyarısında bulundu...

Gece saatlerinden itibaren Denizli, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul'un batı çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji yarın için 11 ilde fırtına uyarısında bulundu

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yurdun kuzeyi ile zamanla batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Çanakkale, İzmir, Balıkesir, İstanbul'un batı çevreleri ile Denizli'nin kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yarın (08.10.2016 Cumartesi) yurdun batı kesimlerinde güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli olarak esecek rüzgarın; Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale ve Konya çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-75 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi. Kuvvetli rüzgarların saat 08.00 ile 16.00 arası etkili olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.