FİLİZ' DEN BAŞBAKANLIK AÇIKLAMASI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2016 - 18:20, Güncelleme: 19.05.2016 - 18:25 4266+ kez okundu.
 

FİLİZ' DEN BAŞBAKANLIK AÇIKLAMASI

AK Parti' nin bugün açıkladığı yeni genel başkanı ve başbakan açıklamasından Binali Yıldrım çıktı . AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz çıkan sonuçla ilgili açıklama yaptı....
AK Parti' nin bugün açıkladığı yeni genel başkanı ve başbakan açıklamasından Binali Yıldrım çıktı . AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz çıkan sonuçla ilgili açıklama yaptı. AK Parti milletle nefes alan, kulağını millete veren bir partidir. Yeni bir aşamadayız, kongreye gidiyoruz. Bugün gerçekleştirilen AK Parti MKYK toplantısında genel başkan ve başbakan adayımız  Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım olmuştur. Öncelikle Sayın Binali Yıldırım,partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Üstleneceği önemli ve zor görevde Allah yar ve yardımcısı olsun. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir kez daha tesekkür ediyoruz. AK Parti bir dava partisidir, geçmişini koruyarak geleceğe yürüme partisinir. AK Parti kadroları, birdir, beraberdir.  Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan “ Kutlu Yürüyüşe Devam”  etmektir. Tüm AK Kadrolarla beraberce “ Kutlu Yürüyüşe Devam” ediyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.
AK Parti' nin bugün açıkladığı yeni genel başkanı ve başbakan açıklamasından Binali Yıldrım çıktı . AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz çıkan sonuçla ilgili açıklama yaptı....

AK Parti' nin bugün açıkladığı yeni genel başkanı ve başbakan açıklamasından Binali Yıldrım çıktı . AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz çıkan sonuçla ilgili açıklama yaptı.

AK Parti milletle nefes alan, kulağını millete veren bir partidir.

Yeni bir aşamadayız, kongreye gidiyoruz. Bugün gerçekleştirilen AK Parti MKYK toplantısında genel başkan ve başbakan adayımız  Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım olmuştur. Öncelikle Sayın Binali Yıldırım,partimize ve ülkemize hayırlı olsun. Üstleneceği önemli ve zor görevde Allah yar ve yardımcısı olsun.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir kez daha tesekkür ediyoruz.

AK Parti bir dava partisidir, geçmişini koruyarak geleceğe yürüme partisinir. AK Parti kadroları, birdir, beraberdir.  Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan “ Kutlu Yürüyüşe Devam”  etmektir.

Tüm AK Kadrolarla beraberce “ Kutlu Yürüyüşe Devam” ediyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.