FACİADAN DÖNÜLDÜ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 00:42, Güncelleme: 31.01.2019 - 02:03 3223+ kez okundu.
 

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Elektrik direği devrilen sokaktaki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesi  Sümer Mahallesi 2262 sokakta bir TIR dorsesiyle elektrik direğine çarptı. Çarpmanın ardından sürücü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören mahalle sakinleri hemen polisi ve itfaiyeyi aradılar. Direk sokağa doğru devrildi, elektrik tellerinin ise havada asılı kalması büyük bir faciayı önledi.  Yaşadıkları korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş bu sokağı kullanacak olan sürücü ve yayaları uyardı. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen polisler gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra olayla iligli soruşturma başlattı.
Elektrik direği devrilen sokaktaki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi  Sümer Mahallesi 2262 sokakta bir TIR dorsesiyle elektrik direğine çarptı. Çarpmanın ardından sürücü arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören mahalle sakinleri hemen polisi ve itfaiyeyi aradılar. Direk sokağa doğru devrildi, elektrik tellerinin ise havada asılı kalması büyük bir faciayı önledi. 

Yaşadıkları korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş bu sokağı kullanacak olan sürücü ve yayaları uyardı. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen polisler gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra olayla iligli soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.