En az hasarla kurtulmaya çalışacağız

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2015 - 13:24, Güncelleme: 05.09.2015 - 13:34 3191+ kez okundu.
 

En az hasarla kurtulmaya çalışacağız

Takımın puan silinmesi hakkında açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk şunları söyledi;
EN AZ HASARLA KURTULMAYA ÇALIŞACAĞIZ Şavluk, “TFF Kulüp Lisans Kurulu, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi. Takımımızın TFF tarafından istenilen mali kriterleri yerine getiremediği belirtilmiş ve kulübümüze puan silme cezası uygulanması söz konusu olmuştur. Konu ile ilgili olarak kulübümüz tüm hukuki girişimlerde bulunacak, tahkim kuruluna itiraz ederek kulübümüzün bu durumdan en az zararla kurtulması için gerekli tüm girişimler yapılacaktır.Kamuoyunun bilgine sunarım” dedi.
Takımın puan silinmesi hakkında açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk şunları söyledi;

EN AZ HASARLA KURTULMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Şavluk, “TFF Kulüp Lisans Kurulu, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi. Takımımızın TFF tarafından istenilen mali kriterleri yerine getiremediği belirtilmiş ve kulübümüze puan silme cezası uygulanması söz konusu olmuştur. Konu ile ilgili olarak kulübümüz tüm hukuki girişimlerde bulunacak, tahkim kuruluna itiraz ederek kulübümüzün bu durumdan en az zararla kurtulması için gerekli tüm girişimler yapılacaktır.Kamuoyunun bilgine sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.