DOĞANIN ACI İNTİKAMI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2017 - 17:33, Güncelleme: 07.07.2017 - 20:39 3481+ kez okundu.
 

DOĞANIN ACI İNTİKAMI

Güzelliği ile ziyaretçileri mest eden ve bölgede önemli bir geçim kaynağı olan Işıklı gölünde yaşanan kirlilik, hat safhaya ulaşmaya başladı. Serinlemek için suya atlayanlar, kanlar içinde kliniklere koşuyor.
Her mevsim insanların nefes almak için buluştuğu, özellikle yaz aylarında doğal güzelliği ile Çivrillileri kent yoğunluğundan, şehir gürültüsünden uzaklaştıran Işıklı Akgöz mevkiinde yaşanan olumsuzluklar, doğanın intikamına dönüştü. Sıçaktan bunalan gençlerin serinlemek için yüzdüğü Akgöz mevkiinde su içine atılan cam şişeler, suya giren kişilerin ciddi şekilde yaralanmaları ile son bulmaya başladı. Suda bulunan cam şişe kırıkarını fark edemeyerek basan vatandaşlar, sağlık ocaklarına koşuyor.   DOĞA İNTİKAM ALIYOR Bölgeye gelerek dinlenen yada piknik yapan sorumsuz kişilerin çöplerini suya fırlatması yaşanan olumsuzlukların tek nedeni olarak gösteriliyor. Atılan cam şişelerin kırıkları yüzmek için suya giren vatandaşların ayaklarına batıyor. İnsan eli ile ortaya çıkan bu acı gerçek, doğanın intikamı olarak yorumlanıyor. Yaralanmaların artmasının ardından bölge halkı duruma isyan ederken, yetkililerin denetimleri arttırmasını istiyor.
Güzelliği ile ziyaretçileri mest eden ve bölgede önemli bir geçim kaynağı olan Işıklı gölünde yaşanan kirlilik, hat safhaya ulaşmaya başladı. Serinlemek için suya atlayanlar, kanlar içinde kliniklere koşuyor.

Her mevsim insanların nefes almak için buluştuğu, özellikle yaz aylarında doğal güzelliği ile Çivrillileri kent yoğunluğundan, şehir gürültüsünden uzaklaştıran Işıklı Akgöz mevkiinde yaşanan olumsuzluklar, doğanın intikamına dönüştü. Sıçaktan bunalan gençlerin serinlemek için yüzdüğü Akgöz mevkiinde su içine atılan cam şişeler, suya giren kişilerin ciddi şekilde yaralanmaları ile son bulmaya başladı. Suda bulunan cam şişe kırıkarını fark edemeyerek basan vatandaşlar, sağlık ocaklarına koşuyor.  

DOĞA İNTİKAM ALIYOR

Bölgeye gelerek dinlenen yada piknik yapan sorumsuz kişilerin çöplerini suya fırlatması yaşanan olumsuzlukların tek nedeni olarak gösteriliyor. Atılan cam şişelerin kırıkları yüzmek için suya giren vatandaşların ayaklarına batıyor. İnsan eli ile ortaya çıkan bu acı gerçek, doğanın intikamı olarak yorumlanıyor. Yaralanmaların artmasının ardından bölge halkı duruma isyan ederken, yetkililerin denetimleri arttırmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.