DİZEL ARAÇLARA ZAM YOK!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2016 - 19:27, Güncelleme: 02.11.2016 - 19:27 3980+ kez okundu.
 

DİZEL ARAÇLARA ZAM YOK!

ÖTV zamları konusunda Maliye Bakanı Naci Ağbay tarafından bir açıklama yapıldı.
Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı bir açıklama ile ÖTV zammı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Ağbağ, dizel araçlara dönük olarak, emisyona dayalı vergileme çerçevesinde artış planları bulunmadığını belirterek, sadece sistemi değiştireceklerini ve vergileme ölçütlerini genişletiklerini söyledi. SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL! Yüksek miktarlı artışlar gibi söylentilerin söz konusu olmadığını kaydeden Ağbağ, "Böyle bir şey söz konusu değil. Tasarı ile piyasada fiyat dengelerini değiştirecek bir düzenleme yapmayı planlıyoruz. Bir kaç gündür gazetelerde spekülasyon üretme görüntüsü var. Medyada oluşturulmaya çalışılan, yüksek miktarlı artışlar diye bir şey söz konusu değil.” dedi. 
ÖTV zamları konusunda Maliye Bakanı Naci Ağbay tarafından bir açıklama yapıldı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı bir açıklama ile ÖTV zammı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Ağbağ, dizel araçlara dönük olarak, emisyona dayalı vergileme çerçevesinde artış planları bulunmadığını belirterek, sadece sistemi değiştireceklerini ve vergileme ölçütlerini genişletiklerini söyledi.

SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL!

Yüksek miktarlı artışlar gibi söylentilerin söz konusu olmadığını kaydeden Ağbağ, "Böyle bir şey söz konusu değil. Tasarı ile piyasada fiyat dengelerini değiştirecek bir düzenleme yapmayı planlıyoruz. Bir kaç gündür gazetelerde spekülasyon üretme görüntüsü var. Medyada oluşturulmaya çalışılan, yüksek miktarlı artışlar diye bir şey söz konusu değil.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.