Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Denizli Misafiri

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2016 - 21:06, Güncelleme: 13.08.2016 - 21:06 4170+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Denizli Misafiri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Denizli Ak Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldi...
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Denizli Ak Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldi.  Çavuşoğlu'na il binasını Nihat Zeybekci ve Necip Filiz gezdirdi. Bugün Ak Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti Teşkilatı ve Belediye Başkanları da katıldı. Toplantıda ev sahibi olarak ilk konuşmayı Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz yaptı. Filiz  Zeybekci'yi ve Çavuşoğlu'nu ağırlamakdan duydukları mutluluğu dile getirdikden sonra yöresel sebze ve meyvelerden oluşan  hediye sepetini sundu. Filiz ayrıca Darbe girişimiyle ilgili olarak da  ''40 ülke üzerine yapılan planı millet 4 saatte bozdu'' dedi. Necip Filiz'in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan söz aldı. Zolan '15 Temmuz Gecesi Türk Milletinin kahramanlık destanı yazarak teröristlere boyun eğmediğini söyledi. Sözlerine Çardak'da gösterilen kahramanlıkla devam etti. Osman Zolan'dan sonra kürsüye çıkan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'de Denizli'nin darbe girişimi gecesi yapılan kahramanlıkla halkın kahramanlık destanı yazdığını belirtti. Zeybekci '' Darbe gecesi Denizli'de 550 komandoya engel olarak o gece destan yazdı. O gün Çardak, Honaz, Bozkurt bir olarak kötü niyetlilere izin vermedi. Bu kalkışmabaşka bir ülkede olsa o ülke yerle bir olurdu. Türk milleti birliğini ve dirliğini korudu. Bankalar 3-5 ay kapalı kalırdı. Ama miletimiz buna izin vermedi. Pazartesi günü yaşam tüm normalliğiyle devam etti. Tüm dünyaya da mesaj verdi. Allah'a şükür hiçbir sistemimiz aksamadan devam etti. Bu destanı millet yazdı. Ne kadar hassasiyet varsa millet hepsine el koydu. Artık Türkiye'ye kimse yan bakamaz. Yaşananlar bize; demokrasi ilelebet milletin elinin altındadırı gösterdi. Biz de bu milletin hizmetkarları olarak canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Dünya da en büyük 18.  Ekonomi olan Türkiye'yi 10. sıraya taşıyacağız. Avrupa da 6. Büyük ekonomi olan ülkemizi 3. sıraya taşıyacağız. Denizli'yi de bugüne kadar marka kent yaptık. Daha da iyi hale getireceğiz dedi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ardından konuşmaya başlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu '' Yaşanan 15 Temmuz girişiminde Türk milletinin yazdığı destanı tüm dünya biliyor. Artık tüm dünya bize Büyük Türk milleti diyor. Bu gurur gelecek nesillere de aktarılacak. Diğer taraftan, yaşanan olaylar karşısında tüm dünyadan olumlu olumsuz tepkiler geldi. Arap ülkelerinden şiirler yazarak bize klipler çekildi. Bu bizi gururlandırdı. Çünkü Türk milleti darbeyi darbeyle engelledi. Hemde silahsız olarak yüreğiyle. Tabi tehdit edenler de oldu. Biz de o tehditlere boyun eğmedik. Daha yüksek ses tonuyla karşılık verdik. Onlara hadlerini bildirdik'' dedi.   Konuşmaların ardından Bakan Mevlüt Çavuşoğluna, Denizli bölgesinde yetişmiş Biber, Elma, İncir gibi çeşitli hediyeler takdim edildi. Programın bitmesinin ardından, iki bakan programın ardından Denizli'den ayrıldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Denizli Ak Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldi...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Denizli Ak Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldi.  Çavuşoğlu'na il binasını Nihat Zeybekci ve Necip Filiz gezdirdi.

Bugün Ak Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti Teşkilatı ve Belediye Başkanları da katıldı. Toplantıda ev sahibi olarak ilk konuşmayı Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz yaptı.

Filiz  Zeybekci'yi ve Çavuşoğlu'nu ağırlamakdan duydukları mutluluğu dile getirdikden sonra yöresel sebze ve meyvelerden oluşan  hediye sepetini sundu. Filiz ayrıca Darbe girişimiyle ilgili olarak da  ''40 ülke üzerine yapılan planı millet 4 saatte bozdu'' dedi.

Necip Filiz'in ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan söz aldı. Zolan '15 Temmuz Gecesi Türk Milletinin kahramanlık destanı yazarak teröristlere boyun eğmediğini söyledi. Sözlerine Çardak'da gösterilen kahramanlıkla devam etti.

Osman Zolan'dan sonra kürsüye çıkan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'de Denizli'nin darbe girişimi gecesi yapılan kahramanlıkla halkın kahramanlık destanı yazdığını belirtti. Zeybekci '' Darbe gecesi Denizli'de 550 komandoya engel olarak o gece destan yazdı. O gün Çardak, Honaz, Bozkurt bir olarak kötü niyetlilere izin vermedi. Bu kalkışmabaşka bir ülkede olsa o ülke yerle bir olurdu. Türk milleti birliğini ve dirliğini korudu. Bankalar 3-5 ay kapalı kalırdı. Ama miletimiz buna izin vermedi. Pazartesi günü yaşam tüm normalliğiyle devam etti. Tüm dünyaya da mesaj verdi. Allah'a şükür hiçbir sistemimiz aksamadan devam etti. Bu destanı millet yazdı. Ne kadar hassasiyet varsa millet hepsine el koydu. Artık Türkiye'ye kimse yan bakamaz. Yaşananlar bize; demokrasi ilelebet milletin elinin altındadırı gösterdi. Biz de bu milletin hizmetkarları olarak canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Dünya da en büyük 18.  Ekonomi olan Türkiye'yi 10. sıraya taşıyacağız. Avrupa da 6. Büyük ekonomi olan ülkemizi 3. sıraya taşıyacağız. Denizli'yi de bugüne kadar marka kent yaptık. Daha da iyi hale getireceğiz dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ardından konuşmaya başlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu '' Yaşanan 15 Temmuz girişiminde Türk milletinin yazdığı destanı tüm dünya biliyor. Artık tüm dünya bize Büyük Türk milleti diyor. Bu gurur gelecek nesillere de aktarılacak. Diğer taraftan, yaşanan olaylar karşısında tüm dünyadan olumlu olumsuz tepkiler geldi. Arap ülkelerinden şiirler yazarak bize klipler çekildi. Bu bizi gururlandırdı. Çünkü Türk milleti darbeyi darbeyle engelledi. Hemde silahsız olarak yüreğiyle. Tabi tehdit edenler de oldu. Biz de o tehditlere boyun eğmedik. Daha yüksek ses tonuyla karşılık verdik. Onlara hadlerini bildirdik'' dedi.

 

Konuşmaların ardından Bakan Mevlüt Çavuşoğluna, Denizli bölgesinde yetişmiş Biber, Elma, İncir gibi çeşitli hediyeler takdim edildi. Programın bitmesinin ardından, iki bakan programın ardından Denizli'den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.