Dillere Destan Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2015 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2015 - 11:55 3662+ kez okundu.
 

Dillere Destan Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

İbrahim Cinkaya’nın oğlu Yavuz Cinkaya, hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
 Denizli’nin tanımış işadamlarından İbrahim Cinkaya’nın oğlu Yavuz Cinkaya, hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Denizli’nin tanınmış işadamlarından ve siyasetçilerinden olan İlker İlhan Ural’ın kızı Şizen Ural ile hayatını birleştirdi. Denizli’nin tanınmış ailelerinden olan Cinkaya ailesinin oğlu Yavuz Cinkaya ile Denizli’nin tanınmış işadamlarından ve siyasetçilerinden olan Ural ailesinin kızı Şizen Ural, hafta sonu Anemon Otel’de düzenlenen ve Serdar Ortaç ile Bengü gibi ünlü sanatçıların yer aldığı muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Düğün töreni öncesi genç çiftin nikahı kıyıldı. Anemon Otel’in bahçesinde yapılan nikah törenine katılan davetlileri ise İbrahim-Fadime Cinkaya çifti ile İlker İlhan- Nuran Ural çifti kapıda karşıladı. Denizli’nin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren nikah törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Askeri Gülhane Tıp Akademisi Hastanesi Komutanı Korgeneral Ömer Paç, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, Cinkaya ailesi, Ural ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. Güller ile süslenmiş yolda yürüyen ve nikah töreninin yapılacağı yere gelen genç çift uzun süre davetliler tarafından alkışlandı. Genç çiftin nikahını ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah şahitliğini 6 kişi yaptı. Genç çifte öğütler veren Başkan Zolan, 6 şahit için genç çiften 6 çocuk istedi. Konuşmaların ardından genç çift bir ömür boyu mutluluk için ‘Evet’ dedi. Nikah töreninin ardından genç çift için hazırlanan düğün eğlencesine geçildi. Düğün törenle genç çiftler ünlü sanatçılar Serdar Ortaç ve Bengü’nün seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile gece geç saatlere kadar eğlendi.
İbrahim Cinkaya’nın oğlu Yavuz Cinkaya, hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
 Denizli’nin tanımış işadamlarından İbrahim Cinkaya’nın oğlu Yavuz Cinkaya, hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Denizli’nin tanınmış işadamlarından ve siyasetçilerinden olan İlker İlhan Ural’ın kızı Şizen Ural ile hayatını birleştirdi.

Denizli’nin tanınmış ailelerinden olan Cinkaya ailesinin oğlu Yavuz Cinkaya ile Denizli’nin tanınmış işadamlarından ve siyasetçilerinden olan Ural ailesinin kızı Şizen Ural, hafta sonu Anemon Otel’de düzenlenen ve Serdar Ortaç ile Bengü gibi ünlü sanatçıların yer aldığı muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Cinkaya-ve-Ural-ailelerinin-mutlu-günü (1)

Düğün töreni öncesi genç çiftin nikahı kıyıldı. Anemon Otel’in bahçesinde yapılan nikah törenine katılan davetlileri ise İbrahim-Fadime Cinkaya çifti ile İlker İlhan- Nuran Ural çifti kapıda karşıladı.

SERDAR ORTAÇ0

murat cinkaya

Denizli’nin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren nikah törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Askeri Gülhane Tıp Akademisi Hastanesi Komutanı Korgeneral Ömer Paç, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, Cinkaya ailesi, Ural ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Güller ile süslenmiş yolda yürüyen ve nikah töreninin yapılacağı yere gelen genç çift uzun süre davetliler tarafından alkışlandı.

Genç çiftin nikahını ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah şahitliğini 6 kişi yaptı. Genç çifte öğütler veren Başkan Zolan, 6 şahit için genç çiften 6 çocuk istedi. Konuşmaların ardından genç çift bir ömür boyu mutluluk için ‘Evet’ dedi.

Nikah töreninin ardından genç çift için hazırlanan düğün eğlencesine geçildi. Düğün törenle genç çiftler ünlü sanatçılar Serdar Ortaç ve Bengü’nün seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile gece geç saatlere kadar eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.