DENİZLİSPOR’A PARA DOPİNGİ

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2015 - 12:51, Güncelleme: 23.10.2015 - 12:51 3764+ kez okundu.
 

DENİZLİSPOR’A PARA DOPİNGİ

Denizlispor’da yönetim, futbolculara Yeni Malatyaspor öncesi para dağıtarak doping yaptı.
Denizlispor başkanı Mustafa Şavluk, futbolcuların maaş ve transfer taksitlerinin bir bölümü olan 500 bin TL’yi önemli maç öncesi dağıttıklarını açıkladı. Şavluk, “Futbolculara gereken ödemeyi yapıyoruz. Onlara önemli deplasman öncesi bu ödeme moral ve motivasyonlarını artırır diye düşünüyoruz” dedi. Başkan Şavluk, prim sisteminde de değişikliğe gittiklerini dile getirerek, “Bizim galibiyet primimiz 90 bin TL. 3 maçta üst üste kazanılırsa bir galibiyet primi olan 90 bin TL’yi de ekstradan dağıtacağız” diye konuştu. Her maçta hedeflerinin galibiyet olduğunun altını çizen Şavluk, Malatya maçıyla şeytanın bacağını kıracaklarını ifade etti.  HACI SELAMOĞLU
Denizlispor’da yönetim, futbolculara Yeni Malatyaspor öncesi para dağıtarak doping yaptı.

Denizlispor başkanı Mustafa Şavluk, futbolcuların maaş ve transfer taksitlerinin bir bölümü olan 500 bin TL’yi önemli maç öncesi dağıttıklarını açıkladı. Şavluk, “Futbolculara gereken ödemeyi yapıyoruz. Onlara önemli deplasman öncesi bu ödeme moral ve motivasyonlarını artırır diye düşünüyoruz” dedi. Başkan Şavluk, prim sisteminde de değişikliğe gittiklerini dile getirerek, “Bizim galibiyet primimiz 90 bin TL. 3 maçta üst üste kazanılırsa bir galibiyet primi olan 90 bin TL’yi de ekstradan dağıtacağız” diye konuştu. Her maçta hedeflerinin galibiyet olduğunun altını çizen Şavluk, Malatya maçıyla şeytanın bacağını kıracaklarını ifade etti. 

HACI SELAMOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.