​DENİZLİLİ İŞADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2016 - 19:03, Güncelleme: 03.10.2016 - 19:28 4113+ kez okundu.
 

​DENİZLİLİ İŞADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Oynadıkları ilk maçta rakipleri Kelekçispor'u 6-1'lik skorla deviren Yatağanspor'a, Denizlili işadamı Hakan Gökkurt'tan destek geldi.
Bıçağıyla ünlü Yatağan'ın futboldaki temsilcisi Yatağanspor, tüm imkansızlıklara rağmen 1.amatörde ilk maçında Kelekcispor'u gole boğdu. Yaşadıkları olumsuzluklar ve maddi imkansızlıklara rağmen oynadıkları futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken genç sporcular, aldıkları başarılı sonucun meyvelerini toplamaya başladılar.  Ligin ilk maçında Kelekçspor'u kendi evinde 6-1 deviren Yatağansporlu oyunculara Denizlili iş adamı Hakan Gökkurt'tan destek geldi. Kulp Başkanı Bekir Baydan'ın "Tüm olumsuz şartlara rağmen kasabamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" sözlerinden oldukça etkilendiğini kaydeden Denizlili işadamı Hakan Gökkurt'da, doğup büyüdüğü topraklar olan Yatağan'ın genç sporcularına destek olacağı sözünü verdi. "YETERKİ SPOR YAPSINLAR" Kendisinin de Yatağanlı olduğu ifade eden Hakan Gökkurt, gençlerin günümüzde uyuşturucu batağına düşürüldüğünü, bir nebze olsun bunu önlemek ve genç sporculara destek olmak istediğini söyledi.  Gökkurt,"Spor alanında başarılı olan gençlerimizi desteklemek lazım. Gençlerimiz daha ilk maçında güzel bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdı. İmkansızlıklar ve maddi olumsuzluklar içinde olduklarını başkanımız bizlere iletti. Bu topraklar bizim doğup-büyüdüğümüz yerler. Buradaki gençlerimize destek olmayacaksan ne yapacağız. İlk etapta forma ve top gibi malzeme desteği yaptık. İnşallah bundan sonra el birliği ile takımımızı Şah'a kaldıracağız" dedi.   
Oynadıkları ilk maçta rakipleri Kelekçispor'u 6-1'lik skorla deviren Yatağanspor'a, Denizlili işadamı Hakan Gökkurt'tan destek geldi.

Bıçağıyla ünlü Yatağan'ın futboldaki temsilcisi Yatağanspor, tüm imkansızlıklara rağmen 1.amatörde ilk maçında Kelekcispor'u gole boğdu. Yaşadıkları olumsuzluklar ve maddi imkansızlıklara rağmen oynadıkları futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken genç sporcular, aldıkları başarılı sonucun meyvelerini toplamaya başladılar. 

Ligin ilk maçında Kelekçspor'u kendi evinde 6-1 deviren Yatağansporlu oyunculara Denizlili iş adamı Hakan Gökkurt'tan destek geldi. Kulp Başkanı Bekir Baydan'ın "Tüm olumsuz şartlara rağmen kasabamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" sözlerinden oldukça etkilendiğini kaydeden Denizlili işadamı Hakan Gökkurt'da, doğup büyüdüğü topraklar olan Yatağan'ın genç sporcularına destek olacağı sözünü verdi.

"YETERKİ SPOR YAPSINLAR"

Kendisinin de Yatağanlı olduğu ifade eden Hakan Gökkurt, gençlerin günümüzde uyuşturucu batağına düşürüldüğünü, bir nebze olsun bunu önlemek ve genç sporculara destek olmak istediğini söyledi. 

Gökkurt,"Spor alanında başarılı olan gençlerimizi desteklemek lazım. Gençlerimiz daha ilk maçında güzel bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdı. İmkansızlıklar ve maddi olumsuzluklar içinde olduklarını başkanımız bizlere iletti. Bu topraklar bizim doğup-büyüdüğümüz yerler. Buradaki gençlerimize destek olmayacaksan ne yapacağız. İlk etapta forma ve top gibi malzeme desteği yaptık. İnşallah bundan sonra el birliği ile takımımızı Şah'a kaldıracağız" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.