DENİZLİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2018 - 19:44, Güncelleme: 10.10.2018 - 19:44 3335+ kez okundu.
 

DENİZLİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak Denizli Valiliği bir açıklama geldi.
Denizli'nin Kale ilçesinde yaşananlar olaylarla ilgili olarak Denizli Valiliğinden bir açıklama geldi. Denizli Valisi Hasan Karahan imzalı duyuruda, Kale ilçesinde bu gün yaşandığı iddia edilen taciz olayı ile ilgili yayın yasağı geldi.  İşte Valilik'ten yapılan açıklama: Bugün Bazı Basın Yayın organlarında çıkan “Kale’den İğrenç Haber” başlıklı haberlere ilişkin olarak kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi ile alakalı olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu olaya ilişkin Kale Cumhuriyet Başsavcılığı  tarafından soruşturma başlatılmıştır. Soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi ve gizliliğin ihlal edilmemesi için Kale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Kale Sulh Ceza Hakimliği’nin 10/10/2018 tarih ve 2018/186 değişik iş nolu Kararı ile soruşturma tamamlanıncaya kadar söz konusu olay hakkında her türlü yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri vb. yayınların yapılmasının yasaklanmasına karar verilmiştir. Halen devam etmekte olan soruşturma süreci ve bundan sonraki gelişmeler, Valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur                                                                                                              Hasan KARAHAN                                                                                                                   Denizli Valisi  
Denizli'nin Kale ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak Denizli Valiliği bir açıklama geldi.

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşananlar olaylarla ilgili olarak Denizli Valiliğinden bir açıklama geldi. Denizli Valisi Hasan Karahan imzalı duyuruda, Kale ilçesinde bu gün yaşandığı iddia edilen taciz olayı ile ilgili yayın yasağı geldi. 

İşte Valilik'ten yapılan açıklama:

Bugün Bazı Basın Yayın organlarında çıkan “Kale’den İğrenç Haber” başlıklı haberlere ilişkin olarak kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi ile alakalı olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Söz konusu olaya ilişkin Kale Cumhuriyet Başsavcılığı  tarafından soruşturma başlatılmıştır. Soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi ve gizliliğin ihlal edilmemesi için Kale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Kale Sulh Ceza Hakimliği’nin 10/10/2018 tarih ve 2018/186 değişik iş nolu Kararı ile soruşturma tamamlanıncaya kadar söz konusu olay hakkında her türlü yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri vb. yayınların yapılmasının yasaklanmasına karar verilmiştir.

Halen devam etmekte olan soruşturma süreci ve bundan sonraki gelişmeler, Valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

                                                                                                             Hasan KARAHAN

                                                                                                                  Denizli Valisi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.