DENİZLİ CEZAEVİNDE MAHKUMA KİTAPLARI VERİLMEDİ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2016 - 10:49, Güncelleme: 13.08.2016 - 10:49 4460+ kez okundu.
 

DENİZLİ CEZAEVİNDE MAHKUMA KİTAPLARI VERİLMEDİ

Denizli D Tipi Hapishane’sinde tutuklu bulunan...
Denizli D Tipi Hapishane’sinde tutuklu bulunan Görkem Tuğal’a kitapları verilmedi. Görkem Tuğral’ın görüş gününde arkadaşları tarafından verilmek istenen kitaplar, başka bir hapishaneden ‘görüldü’ damgası olduğu için verilmedi. Hapishane yetkililerin, kitapların başka bir hapishaneden görüldü damgasını, ‘hapishaneler arası iletişim kurulabilir’ kitapların verilmesini engellediği ortaya çıktı. Hapishanelerde hak ihlallerinde artan uygulamalara, Denizli hapishanesinin tavrıyla bir yenisi eklendi. Görkem Tuğal, Devrimci Parti Adana İl Örgütüne gerçekleştirilen operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkartılarak, Denizli ilinde bulunduğu sırada gözaltına alınıp, tutuklanmıştı.
Denizli D Tipi Hapishane’sinde tutuklu bulunan...

Denizli D Tipi Hapishane’sinde tutuklu bulunan Görkem Tuğal’a kitapları verilmedi.

Görkem Tuğral’ın görüş gününde arkadaşları tarafından verilmek istenen kitaplar, başka bir hapishaneden ‘görüldü’ damgası olduğu için verilmedi. Hapishane yetkililerin, kitapların başka bir hapishaneden görüldü damgasını, ‘hapishaneler arası iletişim kurulabilir’ kitapların verilmesini engellediği ortaya çıktı. Hapishanelerde hak ihlallerinde artan uygulamalara, Denizli hapishanesinin tavrıyla bir yenisi eklendi.

Görkem Tuğal, Devrimci Parti Adana İl Örgütüne gerçekleştirilen operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkartılarak, Denizli ilinde bulunduğu sırada gözaltına alınıp, tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.