ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2016 - 20:48, Güncelleme: 30.12.2016 - 20:55 3645+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN!

Çivril’in Tokça mahalle muhtarı Emin Öztürk, eğitim için ilçe merkezine giden öğrenciler üşümesin diye otobüs durağına soba kurdu.
İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tokça mahallesinden her gün Çivril’e gelen ve sabahın erken saatlerinde servis bekleyen öğrenciler artık üşümeyecek çünkü Muhtar Emin Öztürk, otobüs durağını naylon ve brandalar ile kapatarak içine soba kurdu. Her gün sabah namazından sonra durağa giderek sobayı yakan muhtar Öztürk, öğrenciler gelinceye kadar durakta bekleyerek sobanın sönmesine engel oluyor. Öğrenciler servise bindikten sonra evine giden muhtar Emin Öztürk, “Mahallemiz rakım olarak Çivril’den yüksek ve iklim olarak daha sert. Sabahları çocuklarımız durakta beklerken çok üşüyorlardı. Bende onlar okuldayken durağın etrafını kapattım sonrada içine soba kurdum. Her gün sabah onlar gelmeden gelip sobayı yakıyorum. İçersi çok sıcak olmasa da en azında sabahın ayazını kesiyor ve daha sıcak bir ortamda bekliyorlar” dedi.   Bülent ÇAKIR / Çivril
Çivril’in Tokça mahalle muhtarı Emin Öztürk, eğitim için ilçe merkezine giden öğrenciler üşümesin diye otobüs durağına soba kurdu.

İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tokça mahallesinden her gün Çivril’e gelen ve sabahın erken saatlerinde servis bekleyen öğrenciler artık üşümeyecek çünkü Muhtar Emin Öztürk, otobüs durağını naylon ve brandalar ile kapatarak içine soba kurdu. Her gün sabah namazından sonra durağa giderek sobayı yakan muhtar Öztürk, öğrenciler gelinceye kadar durakta bekleyerek sobanın sönmesine engel oluyor. Öğrenciler servise bindikten sonra evine giden muhtar Emin Öztürk, “Mahallemiz rakım olarak Çivril’den yüksek ve iklim olarak daha sert. Sabahları çocuklarımız durakta beklerken çok üşüyorlardı. Bende onlar okuldayken durağın etrafını kapattım sonrada içine soba kurdum. Her gün sabah onlar gelmeden gelip sobayı yakıyorum. İçersi çok sıcak olmasa da en azında sabahın ayazını kesiyor ve daha sıcak bir ortamda bekliyorlar” dedi.

 

Bülent ÇAKIR / Çivril

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.