Çocuklar Teras Park'ta eğlenceye doyacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2015 - 13:47, Güncelleme: 15.10.2015 - 14:27 4068+ kez okundu.
 

Çocuklar Teras Park'ta eğlenceye doyacak

Denizli’nin ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta 16-24 Ekim tarihlerinde Köstebekgiller, çocuklar ile bir araya geliyor.
TERAS PARK’TA KÖSTEBEKGİLLER İLE ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK Çocukların severek izlediği Köstebekgiller çizgi filmi karakterlerinden olan Boyo, Süslü ve Kösteban Teras Park’ta minik ziyaretçilerle buluşacak. 16-24 Ekim tarihlerinde saat 13:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde canlı sahne gösterilerinin yanı sıra, moderatör ile sahne aktiviteleri ile eğlence devam edecek. Ayrıca faaliyet masalarında maske ve boyama etkinlikleri yapılacak ve çocuklar Köstebekgiller ile unutulmaz bir hatıra fotoğrafı çektirebilecek. Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, çocuklara yönelik düzenledikleri etkinliklere bir yenisi olarak Köstebekgiller’i eklediklerini belirtti. Koçaslan “Ailelerin çocuklarıyla birlikte severek vakit geçirdikleri Teras Park Alışveriş Merkezi olarak Denizli’de ilk defa gerçekleştirilecek yeni bir çocuk etkinliği ile çocukları ve ailelerini buluşturacağız. 16-24 Ekim tarihleri arasında dokuz gün boyunca düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
Denizli’nin ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta 16-24 Ekim tarihlerinde Köstebekgiller, çocuklar ile bir araya geliyor.

TERAS PARK’TA KÖSTEBEKGİLLER İLE ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

Çocukların severek izlediği Köstebekgiller çizgi filmi karakterlerinden olan Boyo, Süslü ve Kösteban Teras Park’ta minik ziyaretçilerle buluşacak. 16-24 Ekim tarihlerinde saat 13:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde canlı sahne gösterilerinin yanı sıra, moderatör ile sahne aktiviteleri ile eğlence devam edecek. Ayrıca faaliyet masalarında maske ve boyama etkinlikleri yapılacak ve çocuklar Köstebekgiller ile unutulmaz bir hatıra fotoğrafı çektirebilecek.

Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, çocuklara yönelik düzenledikleri etkinliklere bir yenisi olarak Köstebekgiller’i eklediklerini belirtti. Koçaslan “Ailelerin çocuklarıyla birlikte severek vakit geçirdikleri Teras Park Alışveriş Merkezi olarak Denizli’de ilk defa gerçekleştirilecek yeni bir çocuk etkinliği ile çocukları ve ailelerini buluşturacağız. 16-24 Ekim tarihleri arasında dokuz gün boyunca düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.